Halvdagskursus

3950kr.
 • Op til 6 deltagere
 • Hos dig eller hos mig, eller online
 • 1-3 timer

Heldagskursus

7500kr.
 • Op til 6 deltagere
 • Hos dig eller hos mig, eller online
 • 3-6 timer

Heldag med årligt eftersyn

7500kr.
 • Op til 6 deltagere
 • Hos dig eller hos mig, eller online
 • 3-6 timer

Generelle kurser

Heldagskurser

Hos PReducation er det overskueligt. Du betaler én pris uanset antallet af deltagere. En fair pris, der giver fuld valuta for pengene!

Undervisningen er fordelt på 6 timer, typisk mellem 9:00 – 15:00, kun afbrudt af frokost samt de pauser I mener, der er behov for. Undervisningen afvikles som udgangspunkt hos dig i virksomheden eller i de smukkeste omgivelser i Blomsterhaven, hvor Kenn holder til. Booker du ud over de seks timer, faktureres kr. 1.500 pr. påbegyndt time.

I benytter egne computere, der ved samme lejlighed optimeres for relevante programindstillinger til præcist jeres workflow. Din underviser har altid sin Mac computer med, og ønsker I, at der benyttes projektor eller storskærm, skal denne – samt adaptere til HDMI – være til stede i det lokale kurset afholdes i.

Bemærk at specialkurser er prissat individuelt.

Halvdagskurser

Har du behov for en hurtig gennemgang af bestemte emner, kan du vælge et 3-timers kursus. Det betaler du kun kr. 3.950 for, og kan trække al den viden ud af Kenn du orker! Booker du ud over de tre timer, faktureres  1.500,- pr. påbegyndt time.

Årligt grafisk eftersyn

Det mest populære kursus hos Kenn er et, hvor du tilknytter et årligt grafisk eftersyn. Her starter vi typisk op fra et heldagskursus og mødes herefter mindst én gang årligt, hvor vi som altid tager udgangspunkt i dine produktioner. Dermed får du optimal professionel sparring og løbende opkvalificering. Du kan bruge det årlige eftersyn til at få de sidste brikker til at falde på plads i dit design, din programviden, workflow, almen grafisk sparring, eller til bare at blive ved med at blive bedre!

Der er altid nok at tage fat på, og Kenn har udvidet sit eget kundeportefølje betragteligt på denne måde, hvor det er blevet til årelange samarbejder og gensidige venskaber på professionelt niveau. Det er både hyggeligt og rart.

Specialkurser

Er det mere ‘kringlede’ emner, eller måske særlige funktioner du efterspørger, sammensætter Kenn gerne et unikt specialkursus for dig. Det kunne fx være emner som InDesign med integration til iPads, intuitiv fotografering med opsamling i Lightrooms database o.lign. Her skal Kenn ofte sætte sig ind i jeres problemstilling, og finde den bedst egnede løsning, der efterfølgende præsenteres på specialkurset, hvor I på behørig vis guides gennem trin for trin. De timer Kenn skal bruge, skal du betale lidt ekstra for, og derfor koster specialkurser også lidt mere end de øvrige.

Tag en kollega med – det koster ikke ekstra!

Er det ikke herligt? Du kan tage lige så mange kollegaer med som du har lyst til – det koster ikke ekstra! Det er uanset om det er et heldags-, halvdags- eller et specialkursus. Gennemskuelige priser da Kenn blot skal have sit daglige honorar hjem. Vær opmærksom på, at I får det optimale ud af undervisningen, når I holder jer på maksimalt seks deltagere, og at deltagerne bør være på nogenlunde samme niveau. Men valget er naturligvis helt op til jer.

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for at modtage professionel og individuel grafisk undervisning – alle kan være med!

Undervisningens opbygning

Undervisningens opbygning er – afhængig af niveauet – en kort, men grundig analyse af jeres behov, der samtidig bliver dagens eller dagenes agenda. Agendaen bliver deraf ganske unik for hver kunde. Ingen kurser er ens. Vi lægger ud med en kort introduktion, så Kenn ved hvad du specifikt skal blive opkvalificeret i. Typisk vil Kenn fortsætte med fokus på de emner vi skal arbejde med, og bygger desuden videre på dem. Kenn forsøger løbende at styre præcist ind på de ting, der er de vigtigste for jer under forløbet. Kenns pædagogiske evner rækker meget langt, og selvom han er vant til at begå sig i meget professionelle miljøer, arbejder han naturligvis også helt nede på jorden, hvor alle kan være med. Også nybegynderen.

Det er som regel dine egne publikationer vi arbejder med, og du får således mulighed for at få gennemgået og optimeret både billeder og dokumenter ved samme lejlighed. Hele undervisningen udføres på en grundig, dybdegående og inspirerende måde med forskellige relevante arbejdsrutiner og -opgaver som eksempler. Kenns gode humør og lune er afsmittende på indlæringen, hvor vi i fællesskab får bragt undervisningen op i højderne.

Der er naturligvis altid plads til spørgsmål gennem hele kurset, og alle kommer fra kurset med en væsentlig større viden, der fremover vil gøre arbejdet med de kreative programmer langt nemmere. Der er næsten garanti for en bonus i form af sparet tid for de enkelte kursister, og kurserne er ofte tjent ind mange gange allerede efter første undervisningsdag.

I skal selv sørge for egne computere, og programmerne bør være installeret på disse inden undervisningen påbegyndes. Har I endnu ikke adgang til programmerne, kan prøve-versioner hentes fra Adobes hjemmeside. Hvis du ikke selv orker at installere programmer, kan Kenn naturligvis hjælpe dig – men vær opmærksom på, at tiden tages fra kurset.

Optimal undervisning

Heldagskurser er sat til 6 timer, idet det naturlige loft for indlæring nås efter ca. seks timers undervisning. Herefter vil indlæringen går nedad og til sidst helt i stå, og hovederne er ved at sprænges af ny viden. Når kursisterne, efter seks timers undervisning, forlader dagens fantastiske agenda, er det altid 100 % glade og tilfredse kunder.

Husk i øvrigt at Kenn er ekstremt fleksibel og underviser i hele landet – ikke kun i København!

Priser

Standard grafiske individuelle kurser

6 timer: 7.500,-
3 timer: 3.950,-
Pris pr. ekstra deltager er helt gratis!
Pr. ekstra time: 1.500,-

Alle priser er pr. dag, inkl. instruktør, og undervisning, men er excl. frokost, moms, transport, bro- og parkeringsafgifter, evt. overnatning og lokaleleje.

Kørsel og transport

Taksten for transport er pr. september 2022 sat til 6 kr pr km.

Foredrag

Foredrag er en hurtig og koncentreret gennemgang af specielle emner, der er skræddersyet præcist til dagen/dagene, og bruges i en større forsamling i firmaet, brancheklubben, foreningen eller lignende. Alle foredrag er meget dybdegående og når bredt ud i mange kroge af de kreative programmer foredragene omhandler.

Alle foredrag er på mellem én og tre timer inkl. evt. pause, der er lagt midt i arrangementet. Alle foredrag er fast tilrettelagt, men vil ofte kunne drejes ind over bestemte emner, som deltagerne måtte have ønske om. På foredragene vises konkrete eksempler og problemløsninger, og bliv ikke overrasket, hvis du pludselig kommer til at åbne munden og sige “Wouw – det var godt nok smart” eller “Fedt – nu kan jeg godt nok spare en masse tid fremover“. Faktisk har Kenn det med at sprede en del aha-oplevelser.

Kenn har en enorm bred og veldokumenteret erfaring fra sine mange foredrag, der har givet inspiration og øget arbejdsglæde hos rigtig mange i det ganske land. Og Kenn får løbende kommentarer som disse:

Tak for et rigtig godt foredrag. Jeg har selv fotograferet i mange år og mente ikke at jeg kunne lære så meget – men det ku’ jeg, og det var meget udbytterigt. Og kompendiet der fulgte med kurset af Kenn Römer-Bruhn var også super interessant.
– Jan Gede Nielsen, Hydac A/S
Efter 3 intense timer i selskab med Kenn Römer-Bruhn og Indesign gik jeg fra kurset beriget med MANGE nye detaljer om programmet som skal studeres nærmere således at arbejdsflowet kan effektiviseres yderligere. 3 timer går hurtigt, men er tid nok til at man får en god fornemmelse af hvad man vil dykke dybere ned i.
Et meget meget brugbart kursus – også selvom man som kursist ikke har hands-on, men kun skal lytte, se og notere.
– Susanne Frederiksen, grafisk designer
Hej med jer, hvor mange vi så end er. Jeg har også været med på et af Kenn Römer-Bruhns foredrag om Fritlægningsteknikker i Photoshop i Odense. Det var bare så godt, det var virkelig en hardcore photoshop underviser, jeg var virkelig imponeret …
– Carsten Hansen
Jeg vil sige tak for en rigtig god gennemgang af “Kom godt fra start med InDesign” – et foredrag afholdt for HK/grafisk Kommunikation i Kolding. Det var meget udbytterigt.
– Dorrit Jensen, Svendborg Kommune

Så hop med på vognen – du risikerer at blive klogere.

Foredragpris

Pris pr. foredrag fra 7.500,-

Ovenstående priser er pr. foredrag (max. 25 deltagere for optimal gennemgang), inkl. instruktør og undervisning, men er excl. evt. fortæring, transport, evt. overnatning, moms og materialer.

Kursusbestilling

Booking

Alle kurser kan bestilles via formularen fra kursusoversigten, eller ved at ringe på 2077 6119 og aftale nærmere.

Når en eller flere kursusdatoer er bestilt, fremsendes faktura som PDF, der samtidig er din bekræftelse indeholdende kursets agenda. Bekræftelsen (fakturaen) opfattes som bekræftet, hvis der ikke, straks efter afsendelse, er ændringer eller kommentarer, og bookingen er dermed bindende.

Betaling

Firmaet har normalt aldrig problemer med at få betalingen i hus fra alle de dejlige kunder, og betalingsbetingelserne er derfor fakturabetaling senest på kursusdagen. Enkelte gange tillades det at kræve betaling 8 dage netto før kursusdagen, og kurser gennemføres her ikke uden forudgående betaling. Betaling fremgår altid af faktura/bekræftelse.

Kunder med et årligt grafisk eftersyn betaler én gang årligt, i den måned kurset afholdes.

Aflysning og afbestilling

Aflysning af hel- og halvdagskurser

Enhver form for aflysning, betragtes som en aflysning! Dette gælder uanset om det er på grund af sygdom, uheld, overarbejde eller andet:

 • Aflysning mere end 30 dage før:
  Kurset tilbagebetales med 100% minus administrationsomkostninger på 500 kr.
 • Aflysning mere end 14 dage før:
  Kurset tilbagebetales med 50%.
 • Aflysning mindre end 14 dage før:
  Kurset tilbagebetales ikke.

Aflysning af foredragskurser

Aflyser en forening, klub og lignende et foredrag, undervisning eller anden performance pga. sygdom, uheld, overarbejde, dobbeltbookning eller andet, skal der betales fuld pris for tabt honorar.

Aflyses et kursus pga. sygdom el.lign. fra Kenns side, tilbydes naturligvis en anden dato efter aftale, eller det fulde beløb refunderes.

Ophavsret

Alle undervisningsmaterialer er beskyttet af loven om ophavsret. Det samme er samtlige billeder og opgaver, der evt. medfølger samt evt. ekstra materiale som stilles til rådighed via internet, usb eller kundelogin. Du har derfor ikke ret til at kopiere materialet til tredjemand. Overtrædelse vil ubetinget medføre retsforfølgelse.

Kun glade kunder

Det lyder måske lidt søgt, og smager måske også lidt specielt, men Kenn har kun glade kunder. Det er aldrig ‘lykkes’ ham at få utilfredse kunder, eller kunder, der intet fik ud af undervisningen. Igen er det Kenns referenceliste, der bekræfter alle de glade kunder.

Tidligere tilbød vi et kundelogin her på sitet, men det gælder ikke længere, for det blev stort set ikke benyttet. Evalueringerne viser, at når deltagerne fik, hvad de havde brug for i undervisningen, var der simpelthen ikke behov for yderligere.

Kenn kan imidlertid til enhver tid kontaktes, hvis et eller andet brænder på. Så finder I helt sikkert en løsning på det også.