Kenn Römer-Bruhn er selvstændig som bl.a. podcaster, filmskaber, fotograf, skribent, forfatter og udvikler af sprudlende farverige idéer for mange forskellige brancher. Måske kender du ham fra magasinerne ‘Alt om haven’, ‘Isabellas‘, ‘Allers Trädgåd‘, ‘Hagen for alle’, ‘Bolius‘ m.fl.? Han var tidligere tilknyttet som have- og fotojournalist i et af Danmarks store mediehuse, hvor han fandt skønne havehistorier fra hele Norden, og supplerede dem med de smukkeste billeder.

Kenn arbejder også som designer, og i mere end 20 år har han  arbejdet med design, grafik og kommunikation – og laver derfor også layout og produktion af lækre magasiner, produktkataloger, bøger og emballager – ikke kun for den grønne branche, men for mange kunder i hele Norden.

Designnichen har gjort, at han også bruger sin designerfaring i hans have som kaldes Blomsterhaven. Her kreerer han forskellige bede og haverum, som bliver brugt til inspiration for både kunder og andre, der ønsker havedesign og hyggelige haverum, hvor form, struktur og farver når op i nye højder.

Som typografi- og bognørd trives Kenn i designprogrammet Adobe InDesign, som han bruger til at samle billeder og tekster i. Det bliver til lækre layouts som fx i hans seneste havebog: Din have – dine regler.

Alt i content-produktion

Du har måske tidligere mødt Kenn på hans reklamebureau, Poul Rømer Design, der indtil nullerne lå på Strøget i København. Det firma har han fortsat, dog under navnet PRdesign, som også har blomsterhaven.dk, havejournalist.dk samt denne side, preducation.dk, under sig. Kenn kender behovet hos både B2B og B2C, og kan gennem PReducation hjælpe dig med at blive dygtigere i dit arbjede – eller være med til at udarbejde idéoplæg, lave interviews, skrive og producere komplette løsninger uanset om det er bøger eller videoprogrammer, magasiner eller podcast, reklamestills eller artikler.

Et ultra avanceret digitalt setup, der giver ham mulighed for at håndtere samtlige processer: Artikler, foto, podcast og ikke mindst video i ekstrem høj kvalitet til alle brancher.

Og det er naturligvis til gunstige priser!

Ring gerne (2077 6119) for en snak om mulighederne – grønne eller ej.

Kenn har mange kunder, og kunderne kommer også gerne hjem i Blomsterhaven, som her, hvor Signe Wenneberg, lavede podcast’en ‘Jordforbindelse’ fra haven.

Der er brugt spændende planter med både farve og struktur i alle afskygninger i Blomsterhaven, som også bruges som inspiration for kunder og samarbejdspartnere.

Kreativitet er sjovt og spændende

Kenns grønne frirum er Blomsterhaven.dk og stedet, hvor han fortæller om det, han brænder så helt utroligt meget for: Nemlig at sprede vaske ægte haveglæde.

Et nyt, stort orangeri fra Sweden Green House er netop op på matriklen. Med brystning og smukke døre, samt smukke sandsten i varme nuancer på gulvet – i et nordisk design, håndbygget af kvalitetsmaterialer, så orangeriet vil holde i mange år. Arkitektonisk fremstår det elegant i landskabet mellem hus, have og den omgivende smukke natur.

Orangeriet bliver omdrejningspunktet for en række videoprogrammer og events de kommende år. Haven er den perfekte photo location til stills og video, event mm. for en lang række store livstilsbrands. Her er måske også plads til dig og dine produkter?

Kenn er en af de typer, der sprudler af energi og kreativitet, og vil aldrig kunne ligge stille på en strand og slikke sol. I stedet vil han gå på opdagelse og finder nye spændende steder og interessante mennesker.

Kenn kan aldrig sidde stille, og er her ved at skabe et ‘urbant’ område af træer, buske og blomster i højbede og krukker. Det bruger han til at lave foto og video af bymiljø / små haver til flere af sine kunder i den grønne branche.

Adobe professionel

Kenn blev udnævnt Official Adobe CC Professional, hvilket viser hans dybe involvering og suveræne færdigheder om den grafiske branche og ikke mindst Adobes fantastiske programmer. Et årelangt arbejde som censor på Danmarks Professionshøjskoler, har givet ham dybe indsigter i de studerendes behov og trendsættende færdigheder. Og de er dygtige!

Kenn nørder også med scripting af Adobes programmer. Det er ret smart og snedigt: At løse en arbejdskrævende opgave, så den sikkert og hurtigt kan eksekveres på en brøkdel af et sekund, er ganske fornøjeligt at betragte. En helt anden vinkel på hans nørderi er opensource-programmering, som han bruger til forskellige skærmbaserede løsninger – både om havebrug, havedesign, havetrends og så naturligvis grafisk kommunikation.