Kenn Römer-Bruhn er selvstændig erhvervsdrivende og arbejder som designer, fotograf, formidler og tekstforfatter. Han har i mere end et kvart århundrede arbejdet med layout og produktion af lækre magasiner, produktkataloger, bøger og emballager med en passion for design, grafik og kommunikation.

Han arbejder også for forskellige kunder i hele Norden, hvor nicheproduktioner indenfor bl.a. podcast, film og udvikler af sprudlende farverige ideer, har gavnet mange virksomheder og enkeltpersoner. Kenn er desuden mentor for startups og selvstændige, der trækker på hans solide erfaring og viden.

Måske kender du også ham fra magasinerne Alt om haven, Isabellas, Allers Trädgåd, Hagen for alle, Bolius, BoligLiv, Hendes Verden m.fl.? Han var tidligere tilknyttet som have- og fotojournalist i et af Danmarks store mediehuse, hvor han fandt skønne havehistorier fra det meste af verden, og supplerede dem med de smukkeste billeder.

Designnichen har gjort, at Kenn også bruger sin designerfaring i hans have som kaldes Blomsterhaven. Her kreerer han forskellige bede og haverum, som bliver brugt til inspiration for både kunder og andre, der ønsker havedesign og hyggelige haverum, hvor form, struktur og farver når op i nye højder.

Som typografi- og bognørd trives Kenn i designprogrammet Adobe InDesign, som han bruger til at samle billeder og tekster i. Det bliver til lækre layouts som fx i hans første havebog: Din have – dine regler.

Alt i content-produktion

Du har måske tidligere mødt Kenn på hans reklamebureau, Poul Rømer Design, der indtil nullerne lå på Strøget i København. Det firma har han fortsat, dog under navnet PRdesign, som også har blomsterhaven.dk, havejournalist.dk samt denne side, preducation.dk, under sig. Kenn kender behovet hos både B2B og B2C, og kan gennem PReducation hjælpe dig med at blive dygtigere i dit arbjede – eller være med til at udarbejde idéoplæg, lave interviews, skrive og producere komplette løsninger uanset om det er bøger eller videoprogrammer, magasiner eller podcast, reklamestills eller artikler.

Et ultra avanceret digitalt setup, der giver ham mulighed for at håndtere samtlige processer: Artikler, foto, podcast og ikke mindst video i ekstrem høj kvalitet til alle brancher.

Og det er naturligvis til gunstige priser!

Ring gerne (2077 6119) for en snak om mulighederne – grønne eller ej.

Kenn har mange kunder, og kunderne kommer også gerne hjem i Blomsterhaven, som her, hvor Signe Wenneberg, lavede podcast’en ‘Jordforbindelse’ fra haven.

Der er brugt spændende planter med både farve og struktur i alle afskygninger i Blomsterhaven, som også bruges som inspiration for kunder og samarbejdspartnere.

Kreativitet er sjovt og spændende

Kenns grønne frirum er Blomsterhaven.dk og stedet, hvor han fortæller om det, han brænder så helt utroligt meget for: Nemlig at sprede vaske ægte haveglæde.

Et nyt, stort orangeri fra Sweden Green House er netop op på matriklen. Med brystning og smukke døre, samt smukke sandsten i varme nuancer på gulvet – i et nordisk design, håndbygget af kvalitetsmaterialer, så orangeriet vil holde i mange år. Arkitektonisk fremstår det elegant i landskabet mellem hus, have og den omgivende smukke natur.

Orangeriet bliver omdrejningspunktet for en række videoprogrammer og events de kommende år. Men det er også her du kan blive undervist i smukke omgivelser. Haven er anlagt for ro og velvære, og Kenn afholder også events og teambuilding i haven.

Kenn er en af de typer, der sprudler af energi og kreativitet, og vil aldrig kunne ligge stille på en strand og slikke sol. I stedet vil han gå på opdagelse og finder nye spændende steder og interessante mennesker.

Og interessante mennesker finder også frem til Kenn, der har specialiseret i at hjælpe startups og selvstændige med at komme i gang med deres virksomheder. Her trækker de på Kenns solide viden om SEO, Schema Markup, tekstformidling, opsætning af salgsfunnels og email-flow, grafisk knowhow, videoproduktion og en rød tråd i hele kommunikationen på tværs af sociale medier og meget andet.

Kenn har været det hele igennem og opdaterer konstant sin viden, som kunder fra hele Norden trækker på.

Undervisning i skønneste omgivelser ved orangeriet i Blomsterhaven

Kenn elsker at skabe, og kan i øvrigt aldrig sidde stille. Her har han skabt et haverum i forbindelse med han orangeri. Det er også her han underviser i alskens kreative ting og sager. Orangeriet bruges også til at lave foto og video for kunder i den grønne branche.

Ultra professionel vidensdeling

Kenn blev udnævnt Official Adobe CC Professional, hvilket viser hans dybe involvering og suveræne færdigheder om den grafiske branche og ikke mindst Adobes fantastiske programmer. Et årelangt arbejde som censor på Danmarks Professionshøjskoler, har givet ham dybe indsigter i de studerendes behov og trendsættende færdigheder.

Kenn er desuden medlem af Scandinavian Design Awards, Garden Media Guild og Professional Garden Photographers. Han nørder også med scripting af Adobes programmer, SEO, Schema Markup, JSON, XML mm. Det er både smart og snedigt, for så kan han løse en række arbejdskrævende opgaver, så de sikkert og hurtigt kan eksekveres på en brøkdel af tiden. Jo, Kenn er nørd, men er også pædagogisk i sin undervisning og har desuden et humoristisk lune, der smitter af, så du kommer helt i mål med dine projekter.

Du kan booke via kontaktformularen andet sted på sitet …