Skærpet kompetenceudvikling gennem branchespecifikke kurser

Om at udvikle faglig ekspertise og hjælpe medlemmers karrierer og kompetencer med digitale færdigheder.

Branche- og fagforeninger er blandt Kenn Römer-BRuhns referencer

Stor mangfoldig ekspertise
Fag- og brancheorganisationer, herunder prominente fagforbund som Prosa, Dansk Journalistforbund, Dansk Metal, HK samt en række brancheforeninger, har alle nydt godt af den dybdegående viden og ekspertise, som Kenn Römer-Bruhn bringer til bordet. Gennem årene har Kenn udviklet og faciliteret en lang række af kurser, designet til at møde de specifikke behov og udfordringer, som medlemmer af disse organisationer står overfor.

Fra teori til teknisk finesse
Kursusporteføljen spænder bredt, fra foto- og videoteknik, effektive workflows i Adobe Lightroom, til kreativ anvendelse af pensler i Photoshop og avanceret brug af InDesign med GREP-automatiseringer. Derudover omfatter kurserne også skrivning af engagerende tekster til nyhedsbreve og udvikling af kreative, SEO-optimerede tekster med understøttelse fra AI. Alt dette leveres med et engagement i at opretholde et højt fagligt niveau, hvilket Kenn er utrolig stolt af.

Forvandling gennem specialiseret læring
En omfattende tilgang sikrer, at hvert kursus ikke kun formidler værdifuld viden, men også udstyrer deltagerne med praktiske færdigheder, som de kan anvende direkte i deres arbejde. Kenns mission er at transformere fagprofessionelle ved at styrke deres digitale kompetencer og tekniske forståelse, hvilket i sidste ende bidrager til deres professionelle vækst og udvikling.