Alle web-kurser er altid 100 % individuelle, og bliver tilpasset dine specifikke behov. Du er i trygge hænder, og bliver vejledt gennem de kursusdage du ønsker vi skal arbejde sammen. Start derfor med at vælge det kursus, der bedst matcher det du ønsker at lære mere om. Vi kan efterfølgende tage en dialog om hvordan vi sammensætter det helt rigtige web-kursus for dig.

Web er mange mange ting, og ved at kende de mekanismer der ligger bag, er det nemmere at forstå og arbejde med elementerne. Jeg har på forhånd valgt tre forskellige retninger du kan gå. Du kan vælge at begynde din efteruddannelse med at lære om HTML og CSS, og så gå videre med WordPress, for til sidst at få implementeret en række brugbare søgeord på dit nye websted.

Din underviser hjælper dig hele vejen …

Her ses udvalget af web-kurser:

 

 

For de fleste er det lige ud ad landevejen at lave websites med fx WordPress. Men mange er slet ikke klar over faldgruber og muligehder med temaer, plugins og widgets – for slet ikke at tale om søgemaskineoptimering.

Du undervises af Kenn Römer-Bruhn, der har enorm stor erfaring i SEO, som han har brugt i en lang række websteder. Kenn har selv brugt minimalt på marketing, og i stedet koncentreret sig om gode relevante og specifikke søgeord og -sætninger på hans websites, som kunderne dermed finder. Og du får alle guldkornene og de gyldne tips, så du selv og dine egne websider kan optimeres og dermed blive synlige på nettet …

Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager en QuickGuide, der er fyldt med forklaringer, øvelse og trin-for-trin beskrivelser i et let og forståeligt sprog. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. QuickGuiden følger naturligvis med helt uden beregning …