ornamental graphic for professeinal design

Efter 24 år i den grafiske branche som Danmarks førende grafiske specialist, har jeg – i bogstaveligste forstand – valgt nye græsgange.

Folk der kender mig ved nemlig, at min passion for økologi, bæredygtighed, havehygge og -design er ekstrem stor. Den passion skal jeg nu leve af, og glæder mig til at skrive, designe, lave SEO og SoMe samt udføre kreative DIY-emner mv. om alt inden for havehygge for:

Danmarks største mediehus, Aller Media A/S.

Min populære blog – blomsterhaven.dk – følger med over hos Aller, og her kan du fremover følge med i mine hyggelige havesysler.

En stor tak til alle mine dejlige kunder, som jeg har haft glæden og fornøjelsen af at lære at kende og få opdateret deres viden og workflow omkring Adobes professionelle værktøjer. Værktøjer jeg naturligvis fortsat vil benytte.

Jeg vil tænke på jer hver især, når jeg fremover går og laver rapportager, video og skæve indslag i min kæmpestore økologiske og bæredygtige have i Hjortespring.

Jeg vil fortsat være at træffe via kontaktformularer, og har du noget du absolut må have min hjælp til, så finder vi sikkert ud af det.

Tak for jeres tillid gennem de mange år i branchen, og på gensyn i Aller Media’s magasiner og medier …

Kenn Römer-Bruhn

professional graphic ornament

 

 

Professionel grafisk specialist

Jeg er fortsat Adobe CC Professional, men vil fremover kun hjælpe en sporadisk del af mine kunder. Mine tidligere referencer er et enormt udvalg af private og offentlige virksomheder og institutioner, og jeg har gjort til glade kunder i hele landet som bl.a. disse:

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Danmark

 

Omfattende kompendium

Jeg har en idé om at frigive min store kompendiesamling, så alle kan få styrket deres viden omkring bl.a. Adobe InDesign og Adobe Photoshop. Alene på InDesign-delen har jeg hundredvis af sider, der er gennemillustreret, gennembearbejdet og gennemtestet undervisningsmateriale som naturligvis er på dansk! En webbook der er propfyldt med forklaringer, grafisk teori, trin-for-trin beskrivelser, øvelser og meget mere.

Hvorfor valgte mine kunder mig?

Fordi de fik:

 • Undervisning af officiel Adobe CC Professional
 • Undervisning på alle niveauer – fra begynder til ekstremt høj niveau
 • Undervisning hvor alle kunne være med
 • Omfattende opslagsværk medfulgte
 • Undervisning hos sig i vante omgivelser
 • Individuel undervisning hver eneste gang
 • Deres materialer gennemgået og optimeret
 • Kurset 100 % individuelt tilpasset
 • Ingen spildtid på andre ‘håbløse’ kursister
 • Inspiration og input til arbejdet
 • Op til 12 måneders support!
 • Samme pris om der var en eller flere på kurset

Seneste nyheder

Hent kontaktdata

QR-kode som MeCard

Kontakt via SMS

QR-kode som SMS

Ring mig op

QR-kode som opkald

Hurtigt og nemt

Du kan kontakte mig hurtigt og nemt med din SmartPhone ved at scanne en (eller flere) af QR-koderne her til venstre. Du kan også bare ringe på 2077 6119, eller benytte bestillingsformularen.

Jeg vil glæde mig til at høre mere om dig og dine projekter, og er sikker på vi kan finde en super-god løsning for dig …