professionelt kursus i adobe photoshop

 

Du ønsker at arbejde hurtigere og endnu smartere, så du kan producere mere effektivt og sikkert. På dette Photoshop prokursus opnår du fuld kontrol over dine lag i dine collager, så de typiske faldgruber undgås.

Vi kigger også på bibliotekersobjekter, smarte objekter, justeringer af neutral grå for optimal farvebalance, selektiv farvejustering og meget mere…

Et prokursus i Photoshop er for dig,
der brænder for at blive en rigtig photoshop’er

Prokurset er udarbejdet til at gøre kursister til en vaske ægte professionelle photoshop’ere. Typisk brænder du for Photoshops pixel- og vektorunivers, og tilmelder dig for at blive professionelt opkvalificeret af Danmarks førende Photoshopcoach.

På kurset dykker vi ned i særlige emner og teknikker, der kan hjælpe dig med de udfordringer du sidder med. Vi kan tale om 8- versus 16-bit billedbehandling – eller op til 32-bit for unikke farveforløb. Eller hvad med farve­korrigering med Lab-farverummet. Mulighederne er uendelige – og du guides på den helt rette vej, så du bliver endnu dygtigere!

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Avanceret
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Photoshop webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

Et prokursus er for dig, der kender din Photoshop, men gerne vil vide endnu mere. Sammensætningen er et udpluk af de emner vi kan arbejde med, men er ikke en decideret agenda – så har du andre emner, tager vi også fat i dem ved samme lejlighed. Sådan skal det være!

Prokursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit Photoshop prokursus kan indeholde:

Videre med lag og lagmasker

Vi kigger mere på lag og gennemgår minutiøst lagindstillingerne, arbejder med smarte objektlag, avancerede blandingsindstillinger og objekttyper.

Gennemgang af indholdsafhængig-teknologier

Photoshops ingeniører har længe arbejdet med indholdsafhængig-teknologier (Content-Aware), og disse dukker op i flere og flere funktioner og værktøjer. Og de virker efter ganske bestemte algoritmer i pixelmønstre, som du her lærer mere om.

Avancerede blandingsindstillinger

Når din underviser demonstrerer hvordan objekter kan fritlægges med få museklik, har du fået indsigt i et par af de små hemmelige teknikker, der gør dig i stand til at fritlægge på sekunder. Det kan faktisk være mere besparende at gøre det selv, end at sende en fritlægning til udlandet.

Justeringslag i dybden

Der er et hav af indstillinger med justeringslag og panelet egenskaber. Dem kigger vi nærmere på, og du ser kreative eksempler på fx farvelægning, kontraststyring og blandingseffekter.

Tegn med tidligere tilstande (History)

Nogle gange har man brug for at kunne genbruge noget, man tidligere havde lavet på sin billedkomposition. Det kan lade sig gøre ved at male med tilstande (History Brush).

High- og Lowkey optimeringer

Vi leger med billeder der bevidst er over- eller underbelyst, og optimerer high- og lowkey effekter. Der er altid forskellige trends – og her ser vi på et par stykker af dem.

Marionetdukkeforvrængning (Puppet Warp)

Lær at bruge marionetdukkeforvrængning til andet end lidt sjov, for funktionen er imponerende til at rette både små skævheder og deciderede store manipulationer.

Manipulering af forsvindingspunkter

Når billeder med perspektiv skal manipuleres, kan det være udfordrende. Men med funktioner som forsvindingspunkter (Vanishing Point) og perspektivforvrængning (Perspective Warp), bliver der en hel ny verden tilgængelig.

Flydende manipuleringer (Liquify)

Brug flydende manipuleringer til at gøre modeller tyndere, ændre smilet eller blot til at flytte lidt om på pixlerne. En række billedcases giver syn for sagen, og er bestemt ikke kedelig.

Kameraeffekter

Ofte er det fotografen der med den valgte lukkerhastighed og blændeværdi, har sørget for et bestemt udtryk i et motiv. Her lærer du at gøre kunsten efter i dit digitale mørkekammer …

Neutral grå for perfekt hvidbalance

Har et billede et bestemt farvestik, kan det løses på forskellige måder. Og her gennemgås en række forskellige teknikker til at få skabt en optimal hvidbalance i billederne.

Nuancejusteringer med HDR

Både rigtige HDR-optagelser (flere billeder af samme motiv optaget med forskellig lukkerhastighed) og kunstige HDR giver mulighed for at frembringe nuancer der er helt utrolige.

Udnyt 16-bit dataflow mv.

Med 16-bit dataflow øger du nuance-justeringsmulighederne i dine kompositioner – ikke kun med bestemte funktioner som HDR, men også med smartfiltret Camara Raw, som vi her gennemgår.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit Photoshopkursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Photoshopkursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i Photoshop

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Photoshop – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

  Dine forudsætninger: Mine herlige kunder der typisk vælger dette kursus, har enten intet eller begrænset kendskab til Adobe Photoshop og grafisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du fået indspark om mange af de meget kraftfulde funktioner der gemmer sig i programmet. Du bliver hurtigere og kan fremstille flottere tryk- og webklare billeder.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk photoshop-guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Photoshop-bogen er på næsten 400 sider – og den følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit Photoshop kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et Photoshop-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background