Kursus i Adobe Lightroom udvidet

Du kender sikkert allerede Adobe Photoshop Lightroom, og ønsker at fylde lidt mere på. Dette kursus er en bonus, hvor du lærer de ekstra ting, du har manglet. Vi dykker ned i de mange genveje der er, så du undgår for meget muse­arbejde, og tilmed bliver hurtigere. Og så kigger vi samtidig på Lightroom Mobile, der gør dig i stand til at arbejde på iPad med hele dit 16-bit billedarkiv mens du er på farten.

Det betyder nye arbejdsmetoder og et mere smidigt workflow, der gør det endnu hurtigere at få fremkaldt smukke intense billeder.

Få optimeret dit arbejde i Lightroom
og Lightroom Mobile på dette bonuskursus!
Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Videregående
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: Højst 6
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Lightroomekspert, og er – ud over at være Lightroom-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Lightroom’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

Her er der igen nok at tage fat på, og vi tager naturligvis udgangspunkt i dit arbejde og den måde du har været vant til at arbejde med Adobe Lightroom. Din bonus bliver nye arbejdsmetoder, hurtighed, sikkerhed – samt et bedre og en mere præcis farvesammenhæng til følge.

Interesseret i andre kurser?

kurser i adobe photoshop

kurser i web og digital publisering

Bonuskurset i Lightroom’s læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit Lightroomkursus kan indeholde:

Genveje og muse-minimering

Vi gennemgår de genveje der gør arbejdet i Lightroom hurtigere og mere effektivt, og du lærer genveje fra modulskift til mest benyttede værktøjer.

Opsætning af Lightroom til dit arbejde

Lightroom kan tilpasses præcist som du ønsker, og her går vi i dybden med workflowindstillinger, paneler og modulvisninger mv.

Introduktion til Lightroom Mobile

Med Lightroom-udgaven til din iOS eller Android enhed, er du sikret et endnu mere fleksibelt workflow. Tag udvalgte Collections med dig på farten via Creative Cloud, og brug tiden på konstruktive billedbehandlinger direkte på din mobile enhed.

Gennemgang af Collections og Presets

Vi kigger på Collections, Smart Collections og forskellige Presets, og hvad netop disse funktioner kan gøre for dit arbejde med dine billeder.

Geotagging i Map mode

Huske du at tildele nøgleord til dine billeder, så du kan finde dem igen? Er det glemt, kan Geotagging være en stor hjælp, da du ofte kan huske hvor du skød dine motiver. Klik på kortet og find straks dine billeder!

Kurveændringer i separate farvekanaler

For ganske unikke farvetilpasninger, kan ændringer i de separate farvekanaler være interessante, og det lærer du mere om her.

Selektiv hvidbalance og støjkontrol

Du har af og til brug for at kunne justere et bestemt område på et billede, og de opdaterede muligheder for selektiv hvidbalance- og støjindstillinger lærer du om her.

Softproofing (skærmkorrektur)

Her lærer du at indstille Lightroom til at vise farverne som de ville se ud på et givent papir med en given udskrivningsenhed.

Konvertering til gråtoner/duotoner

Vi gennemgår en række paneler til at konvertere til et billede i gråtoner eller falske duotoner, og kigger på gråtoneværdierne ud fra de forskellige originale farvede områder.

Introduktion til slideshow, udskrivning og web

En gennemgang af modulerne for Slideshow, Print og Web, så du kan se hvad der foregår og hvordan du kan få glæde af dem i dit arbejde.

Introduktion til kamerakalibrering

Din underviser benytter high-end kalibreringsudstyr fra det amerikanske firma X-Rite, som han kan tage med på kurset. Det giver bl.a. mulighed for at kalibrere dit kamera, så farverne defineres helt korrekt uanset kameramodel.

Skærm- og printerkalibrering

Fra X-Rite findes også i1 Pro, der er avanceret hard- og software. Det kan din underviser også medtage, så du kan se og lære processen med at kalibrere din skærm og din printer.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Gennem kurset bliver der svaret på alt, og naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset – det manglede da bare – og er succes til at få rigtig mange glade kunder …

Bestil kurset nu

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Meget mere end et kursus i Lightroom

Dine forudsætninger: Mine herlige kunder der typisk vælger dette kursus, har i forvejen kendskab til Adobe Lightroom eller Photoshop og fotografisk produktion.

Dit udbytte: Efter endt kursus kan du mestre Adobe Lightroom, og kan fremstille professionelt billedoutput til både tryk og web.

Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og fotografisk lightroom-guru

Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit Lightroom kursus. Husk, at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

Andre kunder der tidligere har valgt et Lightroom-kursus:

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background