Læn dig trygt tilbage – og glæd dig til dit kommende Photoshopkursus, som jeg vil gøre alt for skal blive en billedlig succes, så du fremadrettet kan bruge programmet så optimalt og strømlinet som muligt.

Din forespørgsel er allerede nu ved at blive filtreret i mit mail- og databasesystem, og jeg modtager snart en besked, som jeg læser så hurtigt som muligt. Du må imidlertid bære over med mig, hvis jeg ikke svarer med det samme, da jeg kan være ude at undervise, på kundebesøg eller blot holder en kort skrivepause …

kurser i adobe photoshop

 

De henvendelser jeg typisk får er:

Af samtlige henvendelser er 74 % kursusforespørgsler
– hvoraf de 29 % er forespørgsler på årlige grafiske eftersyn
15 % af henvendelserne går på specialkurser
De sidste 11 % er øvrige henvendelser, fx på grafisk konsulentarbejde, SEO-hjælp, skabelondesign mv.

 

Jeg glæder mig til at høre mere om dig og det billedarbejde du skal opkvalificeres i. Husk at du er i særdeles trygge hænder, og både support og kompendier
er naturligvis med i kursusprisen. Jamen sikke en spændende læretid der venter – og vi høres lige straks ved …

– Kenn