professionelt bonus-kursus i adobe photoshop

 

Du kender allerede Adobe Photoshop, og synes det er på tide at komme videre. Dette kursus er en bonus, hvor du lærer de ekstra ting, du har manglet. Vi dykker ned i de mange genveje der er, så du undgår for meget muse­arbejde, og tilmed bliver hurtigere. Vi optimerer Photoshops og evt. Bridges brugerflade til den måde du arbejder på.

Det betyder at du fremadrettet kommer til at få et nemmere workflow, mere smidige billedcollager og ikke mindst kan producere hurtigere og mere strømlinet. Vi gennemgår forskellige optimeringer i dit workflow, og finder gode løsninger på potentielle problematikker i billederne.

Dette bonuskursus i Photoshop giver et
individuelt kursus der er 100 % tilpasset dig

På bonuskurset gennemgås desuden omkring 12 af Photoshops masketeknikker, så du får nemmere at vælge den fritlægningsteknik der passer bedst til et bestemt motiv. Du introduceres også for alfakanaler, der kan benyttes af flere forskellige filtre – herunder bl.a. indholdsafhængig skalering og linsesløring for unikke effekter.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Videregående
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Photoshop webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

Her er der igen nok at tage fat på, og vi tager naturligvis udgangspunkt i dit arbejde og den måde du har været vant til at arbejde med Photoshop. Din bonus bliver nye arbejdsmetoder, hurtighed, sikkerhed – samt bedre og mere strukturerede billeddokumenter til følge.

Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset. Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar!

Photoshopkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit Photoshop bonuskursus kan indeholde:

Genveje, egne genveje og muse-minimering

I fællesskab sætter vi forskellige genveje op, så du bliver hurtigere til at bruge programmets mange funktioner og værktøjer. Vi kigger på hvordan de mest nyttige genveje kan huskes og genfindes – hvorved du kan undgå et hav af museklik i løbet af en arbejdsdag.

Opsætning af Photoshop til dit arbejde

Da du allerede har arbejdet med Photoshop, vil vi kigge på den måde du får endnu mere ud af Photoshops brugerflade, paneler, menuer, værktøjer og kommandoer. Vi gennemgår de ting du har brug for i dit arbejde med programmet, og øger på den måde det store overblikket, så overskueligheden bliver optimal for dig.

Gennemgang af tegn- og afsnitsformater

Photoshop introducerede for nyligt tegn- og afsnitsformater, og dem gennemgår vi hvor vi dykker ned i de indstillingsmuligheder der findes. Du lærer naturligvis hvor de forskellige formater bør anvendes og hvorfor.

Gennemgang af biblioteksobjekter

En anden herlig nyere ting er biblioteksobjekter. De er bundet op på din Adobe ID, og du har således adgang til dem hvor som helst – og på flere platforme som fx tablets.

Dissekering af lagpanelet

Her dissekerer vi mulighederne med lag, og kigger på relaterede paneler som egenskaber, hvor masker, udsnitsmasker, maskekanter og farveområder kan udforskes sammen med fx udtynding.

Analyse af fritlægningsobjekter

Du lærer her at analysere billeder og de fritlægningsområder du skal bruge, så du kan vælge de rigtige værktøjer og funktioner til at udføre arbejdet med. Det er ikke et spørgsmål om enten det ene værktøj eller det andet, men mere et spørgsmål om at få flere værktøjer og funktioner til at spille sammen, så det bliver en symfoni.

Fritlægningsteknikker

Der er rigtig mange måder at fritlægge på. Nogle er enormt hurtige, men efterlader ulme kanter, og andre er mere tidskrævende, men til gengæld perfekte. Vi gennemgår 12 forskellige metoder – og du bliver med garanti overrasket over hvor nemt man egentlig kan fritlægge emner, når man først er klar over hvad funktionerne kan.

Masker og maskejusteringer

Med udgangspunkt i de forskellige fritlægningsteknikker der findes, gennemgår vi en række billedcases, så du bliver fortrolig med de nye muligheder.

Lagtyper (Layer Styles)

Bestemte effekter kan opbygges og gemmes som lagtyper (Layer Styles). Og vi kigger på eksempler, får gode idéer og arbejder kreativt med dem.

Udvalgte filtre

Din underviser bruger selv en række forskellige filtre, og dem bliver du præsenteret for og får en masse spændende inspiration.

Ekstra bonus

Som en ekstra bonus får du løbende kreative indspark fra din helt egen Photoshopcoach: Kenn Römer-Bruhn, der bliver din underviser.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit Photoshopkursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Photoshopkursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i Photoshop

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Photoshop – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

  Dine forudsætninger: Mine herlige kunder der typisk vælger dette kursus, har i forvejen et kendskab til Adobe Photoshop og fotografisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du fået de ekstra ting, du har manglet, fået overblik over Adobe Photoshops mange forskellige funktioner, og kan komme videre med programmet og hurtigere håndtere og fremstille web- og trykklare billedfiler med et flottere finish.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk photoshop-guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Photoshop-bogen er på næsten 400 sider – og den følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit Photoshop kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et Photoshop-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background