professionelt basis-kursus i adobe photoshop

Du er enten nybegynder, nystartet eller blot selvlært, og ønsker at lære det professionelle billedbehandlingsprogram Adobe Photoshop at kende, så du selv kan udarbejde spændende kompositioner, manipuleringer og optimerede billeder til brug på web eller i brochurer, nyhedsbreve, annoncer, plakater mv.

Dette grundlæggende basiskursus giver dig en solid introduktion til at komme godt fra start, så du bliver dus med programmets brugergrænseflade, de vigtigste værktøjer og – ikke mindst – den grundlæggende viden omkring arbejdet med digitale billeder i Adobe Photoshop under hensyntagen til de grundlæggende og æstetiske fotografiske principper.

Alle kurser tilpasses dig og dit behov
– så du får det bedste ud af Photoshopkurset

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Photoshop webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

Der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen, og du er i trygge hænder hos din underviser. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået hovedet fyldt op med gode input.

Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset. Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor har PReducation kun glade kunder – hver eneste gang!

Photoshopkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit grundlæggende Photoshopkursus kan indeholde:

Optimer programmets indstillinger

Vi sætter i fællesskab dine indstillinger i Photoshop op, så programmet opfører sig som du vil og ikke som programmet synes du skal arbejde. På den måde får du allerede fra første dag en meget lettere hverdag med programmet.

Tilpasning af brugerfladen

Det næste vi kigger på er tilpasning af Photoshops brugerflade, så den passer til dig eller din arbejdsgruppe. Relevante paneler, menuer, værktøjer og kommandoer bliver gennemgået, så det hele bliver overskueligt opsat, og du deraf nemt og hurtigt kan finde rundt i programmet.

Definer egne unikke genveje

Måske har du lyst til at arbejde endnu mere effektiv, og vi kigger derfor på, hvordan du kan oprette dine egne genveje, så arbejdet i Photoshop bliver endnu hurtigere.

Introduktion til værktøjer og redskaber

Her lærer du de væsentligste værktøjer og funktioner at kende, så du ved hvad du skal bruge i forskellige situationer med dine billeder.

Om billedtilstande, -opløsninger og -formater

Du bliver klogere på billedtilstande, -opløsninger og -formater – og lærer at forstå sammenhængen mellem de forskellige ting, så dine færdige billeder bliver så brugbare som muligt.

Beskæringer

Beskæring og ændring af perspektiver i beskæringen er afgørende for hvordan dine motiver præsenteres. Vi gennemgår en række billedcases og du lærer at se muligheder frem for problemer i billederne.

Introduktion til lag

Du introduceres til lag og en del af de muligheder der ligger gemt i dem. Viden om lag er selve fundamentet i billedoptimering og -manipulation, og du lærer hvad der skal til for at arbejde med dem.

Introduktion til masker

Når du mestrer lag, kører vi videre til en introduktion til masker, hvor du får en naturlig forklaring på hvordan de virker, så også den viden sidder fast.

Basale funktioner til manipulering

Når du har lært at bruge lag og masker, er du allerede en lille photoshopper, og vi bruger den viden på at få basale funktioner til manipulering af billeder ind under huden.

Selektiv versus absolut justering

Med masker bliver det muligt selektivt at justere bestemte områder i et billede. Så her kommer forklaringen på den selektive versus absolutte justering af billeder.

Justeringslag og funktioner

Her kigger vi på hvordan justeringslag virker, og vi gennemgår en række billedeksempler, hvor brugen af forskellige paneler kommer i værk.

Gem billederne

Vi var i starten af kurset inden på formater, og de bliver igen relevante, når billederne skal gemmes. For hvad er egentlige de korrekte formater?

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit Photoshopkursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Photoshopkursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i Photoshop

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Photoshop – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

  Dine forudsætninger: Mine herlige kunder der typisk vælger dette kursus, har enten intet eller begrænset kendskab til Adobe Photoshop og fotografisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du et rigtig godt overblik over Adobe Photoshop, og kan fremstille optimerede billeder og bannere til brug på hjemmesider, og billeder til tryk i fx annoncer, brochurer, foldere, plakater o.lign.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk photoshop-guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Photoshop-bogen er på næsten 400 sider – og den følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit Photoshop kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et Photoshop-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background