Unikt tilpasset workflow i Adobe InDesign

Døjer du med et besværligt arbejdsforløb i Adobe InDesign, der af og til giver grå hår i hovedet? Så kan det være en rigtig god investering at få set nærmere på jeres InDesign-workflow. Jeg har specialiseret mig i tilpassede InDesign-workflow, og kommer ud til dig og din virksomhed og hjælper med at få styring og kontrol over tingene. I samarbjede med en eller flere nøglemedarbejdere fra virksomheden, udarbejder jeg en struktureret plan, så InDesign-gruppen i virksomheden bliver optimeret og kommer rigtig gennem alle opgaver. Jeg sørger også for at indstillingerne matcher jeres individuelle behov, og det hele dokumenteres naturligvis i et sammendrag I efterfølgende får udleveret.

workflow i InDesign

Udpluk af dokumentationsmateriale fra et InDesign workflow.

Vidensdeling

Dokumentationen bliver samtidig et værktøj, der kan anvendes som vidensdeling. Det sikrer at også nye medarbejdere kommer lettere ind i de arbejdsgange – eller workflow – virksomheden benytter. Alt i alt en gevinst for alle. Men tro ikke at et InDesign-workflow kun er for store reklamebureauer og organisationer. Nej, InDesign-workflow kan absolut også være særdeles brugbar i mindre sammenhæng eller hos enkeltmandsvirksomheder. Det handler om at optimere sin kostbare tid – og det er dét jeg kan hjælpe med!

1-2-3

1-2-3 så er du i gang. Ring til mig og aftal et møde, hvor vi i fællesskab får sat en agenda på jeres individuelle arbejdsforløb …