PReducation er den succesfulde microvirksomhed

Min private virksomhed, PReducation, falder utrolig godt ind i den fremtidsforskningsanalyse Instituttet for Fremtidsforksning har udarbejdet. Her fortæller Sally Khallash Bengtsen og Julie Kronstrøm Carton bl.a.:

Den succesfulde microvirksomhed skal være i en konstant lærings- og udviklingssituation og formå at drage læring og udbytte af dine omgivelser, dvs. både personer og situationer. Samtidig skal du være en kilde til læring for andre og opsøge andre, som kan hjælpe dig med at vokse på samme måde. Du må aldrig holde op med at lære, innovere, vækste og skabe værdi. Vidensentreprenøren søger at drage værdifuld læring, hvis denne støder ind i et problem, i stedet for at bruge energi på at ærgre sig over det, som ikke virkede. Og så selvfølgelig bruge denne viden og læring næste gang et lignende problem opstår“.

Foto Kursus hos PReducation

Jeg har siden 2000 arbejdet målrettet med læring og udvikling, som jeg dels har videreformidlet i forbindelse med undervisning og konsulentarbejde, og dels har indspundet i mit store netværk af professionelle freelancere og virksomheder rundt om i hele Danmark. Jeg startede i 2008 virksomheden Webbooks ApS, der med unikt indhold af pædagogisk formidlede værker, både har hjulpet mange brugere på rette vej, og givet konstrutiv inspiration. PReducation har skabt værdi – ikke kun for sig selv, men også for en lang række kunder. Det er om noget at præge sine omgivelser.

I dag benyttes jeg i stigende grad som sparring i forbindelse med grafisk design, grafisk workflow og ikke mindst en bundsolid knowhow. Og det matcher jo ganske godt hvad fremtidsforskere mener om succesfulde microvirksomheder.

At være vidensentreprenør kræver et nyt tankesæt og en ny tilgang til vidensarbejde“, lyder den afsluttende bemærkning fra fremtidsforskerne.

Tag et kig på mine sider, og giv et ring, en mail eller et tweet … og vi er snart sammen om dit næste spændende projekt!