Adobe lancerer nu en ny smart funktion til biblioteker i Creative Cloud – eller Creative Cloud Libraries – der gør det til en leg at samarbejde på tværs af brugere.

Creative Cloud Libraries

Creative Cloud Libraries blev lanceret i oktober 2014 og gør det muligt for Adobe-brugere at gøre deres foretrukne billeder, farver, skrifttyper mm. tilgængelige for sig selv uanset hvor man befinder sig.

De brugere, der har taget Creative Cloud Libraries til sig, har efterspurgt en funktionen, som gør det muligt at samarbejde med de elementer der kan lægges op i et bibliotek i Creative Cloud. Og det er netop det Adobe nu introducerer: En ny samarbejdsfunktion, så forskellige brugere i Creative Cloud nemt kan samarbejde og udveksle farveprøver, pensler, grafik, typografi mm. uanset hvor i verden de befinder sig. På den måde sikres konsistens og standardisering i deres arbejde i programmerne Photoshop CC, Illustrator CC og Adobes apps.

Del Creative Cloud Bibliotek

Det eneste der synes at mangle, er muligheden for at tilknytte Adobe InDesign CC i Creative Cloud Libraries. Men mon ikke det kommer ved en senere lejlighed?

Jeg kan i hvert fald ikke vente …