Banner for PReducations kursuskatalog

Hent det nye kursuskatalog fra PReducation ved at klikke på billedet herover. Det grafiske kursuskatalog er på 59 sider, og indeholder nu hele 37 kursusbeskrivelser. Desuden får du også små genvejsark, nyttig programinformation og relevant viden. Tag et kig og bliv inspireret til et eller flere nye kurser inden for den grafiske branche.

Grafisk opkvalificering og efteruddannelse
– læs mere i PReducations 59 siders kursuskatalog

Alle kurser fra kataloget har et link, der sender dig til en uddybende beskrivelsesside om det pågældende kursus. Der er desuden også en række kurser bundet op på Adobes mobile apps, hvor din iPad/tablet er i centrum for dine kreative udskejelser. Med kataloget installeret på fx din iPad i iBooks, kan du stille og roligt samle dine opkvalificeringskurser. Vis dem til din overordnede og bemærk, at kursusprisen er den samme uanset antallet af deltagere. Som Kenn Römer-Bruhn – ejer af PReducation – fortæller:

“Når jeg er ude hos mine herlige og spændende kunder, er der fuld drøn på i de seks timer jeg underviser pr. dag. Mine kursister nyder rigtig godt af, at vi samtidig gennemgår en række af deres egne cases, og de bliver dygtigere på en dybere og mere intim måde. Alle mine kurser er nemlig 100 % tilpasset mine kunders specifikke behov.”

“Selvom jeg underviser fx fire eller seks kursister, bruger jeg jo den samme tid. Derfor koster det ikke ekstra at få mig ud i virksomheden, og deltagerprisen bliver derfor væsentlig billigere, jo flere der deltagere”, slutter Kenn.

Tag et kig i kataloget og bliv klogere på programmer og emner som: