Det populære fotoprogram i Elements-familien er nu tilgængelige i 13. udgave, og en stor del af de nye funktioner er direkte inspireret af brugerne og dermed jer kursuster. Adobe præsenterer Adobe Elements Live, der er en ny kanal med tips og tricks, som fuldbyrder dit Elementskursus hos undertegnede. Her får du opsummering og ekstra hjælp, der forbedrer dine tekniske færdigheder, samt nye funktioner, der skaber fængende historier og gør redigering hurtigere end nogensinde før.

Adobe Photoshop Elements 13

Adobe Photoshop Elements 13 giver nu adgang til spændende hjælpeområder på nettet.

Blandt nyhederne i Photoshop Elements 13 er, at man nu kan beskære fotos professionelt med Intelligent Crop Suggestions. Det er et værktøj, der analyserer ansigter, horisonter og andre elementer og derpå anbefaler fire forskellige beskæringer. Det giver større mulighed for at beskære det rigtige sted hurtigt. I Premiere Elements 13 er der desuden godt nyt til de mange videoer, der optages med smartphones. Shake Stabilizer-funktionen er blevet forbedret, så rystede optagelser lynhurtigt kan ændres til en mere rolig kameraføring.

Nye opdateringer

Opdaterede funktioner med den nye version af Adobe Photoshop Elements.

Med den nye Photomerge Compose kan brugere nemt tage elementer fra et billede og kopiere det ind i et andet billede. Sammen med den nye Refine Selection Brush og Match Color Tone-funktion kan man let overføre elementer og sikre, at både lys og skygger falder naturligt, så man skulle tro, at elementet altid har været der.

Adobe Photoshop Elements 13