Lightroom kurser

Lightroom kurser2015-01-19T10:34:22+01:00

Alle Adobe Photoshop Lightroom-kurser hos PReducation er naturligvis 100 % individuelle, og tilpasses derfor dine helt specifikke behov. Er du ny i RAW-billeder og 16-bit billedredigering, skal du starte med Lightroom Basiskursus. Her introduceres du for programmet og de moduler, funktioner og værktøjer der skal til, for at arbejde konstruktivt med programmet. Dit næste kursus er Lightroom Bonuskursus, hvor du går skridtet videre og kan få kalibreret både kamera, skærm og evt. printer – og få de sidste smarte ting med fra Lightroom, der gør livet med programmet nemmere.

Lightroom findes i en række forskellige versioner, der bliver bedre og bedre. Både RAW-fortolkeren og maskeværktøjer bliver ved med at blive bedre, og herfra anbefales du at arbejde med den seneste version. Dine billeder bliver nemlig flottere og mere farverige.

Her ses udvalget af Professionelle Lightroom-kurser:

Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Webbook’en følger naturligvis med helt uden beregning …