Fotokurser

professionelt fotokursus i motivkomposition og kreativ efterbehandling

Alle mine kurser er altid 100 % individuelle, og tilpasses automatisk dine specifikke behov. Start derfor med at vælge det kursus, der bedst matcher det du søger hjælp til, og lad os efterfølgende tage en snak om hvordan vi sammensætter det helt rigtige fotograf kursus for dig.

Fotografering er efterhånden blevet hele Danmarks hobby – alligevel er de fleste kameraer ret uoverskuelige og motiver måske umulige at finde. Og det er lige præcist det jeg tager udgangspunkt i. Så skal du have styr på dit digitalkamera, optimeret og krydret dine kompositioner eller blot hjælp til at komme i gang, er du ikke langt fra en nemmere hverdag, så kontakt mig angående et fotokursus i dag.

Her ses mit udvalg af fotokurser:

Vælg dit fotografiske kursus her

Deltag på et professionelt grafisk kursus og bliv meget dygtigere

Inspirende fotografiske kurser

Når du vælger mig som din personlige grafiske guru og formidler, får du ud over en professionel og kompetent fagmand, også en humoristisk underviser med et særligt lune, der på forunderlig vis kan trylle begreber og funktionaliteter ind hos enhver. Jeg hyres af alle – fra landets største grafiske virksomheder, der alle har stillet store krav til undervisningen og formidleren, til private og kommunale projekter hvor man gerne vil se hvad Adobes programmer kan hjælpe dem med.

HUSK: Jeg kunne ikke være i denne branche, hvis ikke mine kunder er 100 % tilfredse. Og det er de hver gang!

Faktisk får jeg så positiv feedback, at jeg kun samler på super glade kunder. Dem har jeg hjulpet med at få hverdagen op i et højere gear – med flere løste opgaver som resultat. Det plejer chefen at være glad ret glad for :o)

Tag bare et kig på min enorme referenceliste, der dokumenterer, at du får den bedste underviser i Danmark inden for grafisk formidling, -kommunikation og -software. Ofte bliver jeg knyttet som fast sparringspartner efter kurserne, og da jeg samtidig fører en gunstig prispolitik, går tingene op i en højere enhed. På mine kurser giver jeg dig naturligvis al min viden samt saftige tips og hotte tricks til design, layout, farve- og billedbrug mv. fra mig. Du hyrer mig – og kan herefter trække på al min viden.

Hos mig deler du i øvrigt aldrig dit kursus med andre. Til gengæld giver jeg dig den tryghed du har brug for, når nye ting skal læres. Man kunne fristes at sige, at du får din helt egen personlige grafiske formidler. Og det er netop mig …

– Kenn Römer-Bruhn