Du kan tage lige så mange kollegaer med som du har lyst til – uden det koster ekstra! Er det ikke herligt? Og alle deltagende får oven i købet gratis support. Så nu er der ingen undskyldning for at blive opkvalificeret inden for en række grafiske programmer.

Du og dine kollegaer undervises af Kenn Römer-Bruhn, der er officiel Adobe Professional. Dermed er I garanteret mange spændende timer, hvor I bliver guidet gennem de grafiske programmer og workflow I har behov for.

Alle kurser tilpasses præcist de behov I har, og ved samme lejlighed gennemses jeres publikationer, dokumenter og billeder. Og det er uanset om I vælger et kursus på tre timer, seks timer eller et specialkursus.

Hos PReducation arbejdes der kun med gennemskuelige priser der batter, da Kenn blot skal have sit daglige honorar hjem. Det vil sige, at såfremt du er alene på kurset eller der fx er seks deltagere, vil prisen stadig være den samme.

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for at modtage professionel og individuel grafisk undervisning – alle kan være med!

Tag et kig på kursusoversigten – eller ring med det samme på 2077 6119.

ring til preducation