Hvad er det helt rigtige for dig og dine kollegaer, når I skal på et grafisk kursus? Et “almindeligt” kursus – en workshop eller måske en kombination? Jeg har hjulpet mange på helt rette vej, og ved hvilken kursustype der er rigtig for jer så I får et optimalt undervisningsforløb. Min undervisning tager altid udgangspunkt i jeres ganske unikke behov.

  • Individuel undervisning er den kursustype jeg oftest benytter. Det giver mine kunder den tid og ro der skal til, for et optimalt kursusudbytte. På denne kursustype gennemgår jeg sammen med kunden de ting der enten driller eller mangler. Ofte tager vi hul på kundens eget arbejde, og får på den måde løst en konkret arbejdsopgave i samme forbindelse. Anbefalet holdstørrelse: Én til tre, maksimalt seks deltagere.
  • Seminarer er også en hyppig anvendt kursustype, som jeg med stor succes bruger rundt om på virsomheder, foreninger o.lign. På et seminar gennemgår jeg typisk et emne i fx InDesign, Photoshop eller en kombination af forskellige grafiske muligehder i et koncentreret foredrag. Jeg har et bredt udvalg af emner at plukke imellem, og tager ofte mod en udfordring, der serveres med samme professionelle indgang som altid fra min side. Mine seminarer er velegnet til kick-off, og har intet loft for deltagerantal. Dog er der optimal interaktion ved ca.  35-40 deltagere.
  • Klasseundervisning er en kursustyper jeg benytter, når jeg bliver hyret som gæstelærer. Dette kan være på skoler med højt fagligt niveau, hvor jeg støtter undervisningen fra en eller flere dage i forbindelse med grafisk design og -workflow. Referencelisten tæller bl.a. Designskolen i Kolding, Designskolen i København, Mediehøjskolen, forskellige erhvervsakademier og tekniske skoler rundt om i landet m.fl. Anbefalet holdstørrelse: Maksimalt 25 deltagere.
  • Arbejdsbaseret kursus – konsulent – er en kursustype, der fokuserer på at løse en given opgave. Dette kursus bærer præg af en konsulentydelse, og er meget fokuseret og lærerigt. Du og dine kollegaer inddrages i en proces, hvor alle aktivt deltager i løsningen. Denne kursustype er særdeles udviklende og motiverende for medarbejdene. Anbefalet holdstørrelse: To til fem, maksimalt otte deltagere.
  • Workshop, floorwalking, arbejdende support, workflow optimering er forskellige navne på denne kursustype, der egentlig blot handler om at jeg står til rådighed for firmaets arbejdsgruppe. Fx i forbindelse med en opdatering af software som Adobe InDesign eller Photoshop, hardware, lancering af nyt tidsskrift,  en kampagne o.lign. Her er der intet loft for deltagerantallet, men husk at jeg kun kan være på én etage ad gangen ;o)
  • Minikurser er en kursustype med en varighed fra kun én time til fire timer. Mange gange er tiden for knap til at undvære medarbejderne en hel dag. Derfor giver jeg mulighed for at undervise fra blot én time. Denne kursustype tilbydes alle i hele landet, og vær opmærksom på at der tilgår transportomkostningerne jf. mine betingelser.
  • Online kurser – behøver jeg sige mere: Gå på webbooks.dk og vælg dit kompendium – du bliver hurtigere klogere …

Jeg glæder mig til at høre fra dig – book på 2077 6119 eller via denne formular