Man hører det igen og igen: Virksomhederne skal spare penge, og holder derfor igen på bl.a. kursusbudgettet, hvilket vel egentligt er ganske forståeligt. Ofte får man fortalt, at kurser bliver anset som en slags personalegode – altså en udgift! Men er det nu også hele sandheden?

Det er i virkeligheden på kompetenceudviklingen man kan spare mange penge over en ganske kort periode. I første omgang er der ganske rigtig en beskeden udgift. Efterfølgende er det en fantastisk investering, da der typisk opnås et hurtigere og mere flydende workflow hos de forskellige medarbejdere. Så i længden er der faktisk ret mange penge at spare på kompetenceudvikling og efteruddannelse.

En glad kunde fra DTU havde brug for hjælp til udarbejdelsen af diverse brochurer.

En glad kunde fra DTU havde brug for hjælp til udarbejdelsen af diverse brochurer.

Målrettede kreative kurser med indsigt i dit reelle behov

Jeg er ofte blevet valgt i forbindelse med opkvalificering og efteruddannelse inden for grafiske programmer som Adobe InDesign og Adobe Photoshop, optimering og automatisering af workflow, fotografering, brug af fotografisk udstyr mv. Opkvalilficeringen er fordelt på medarbejdere på diverse private som offentlige virksomheder og institutioner rundt om i hele landet.

Mine kunder sætter stor pris på min pædagogiske og underholdende måde at formidle min solide viden på. Alle kan nemlig være med: Fra den helt novice til den avancerede superbruger. Det nytter ikke noget at tale løs om fagudtryk og teknik for den nye bruger. Omvendt er det for den avancerede bruger, der nok mere har brug for at få speed’et sine arbejdsprocesser op og få en masse tips og tricks.

Brug mig til:

  • Individuel undervisning for optimal indlæring (InDesign, Photoshop, Lightroom)
  • Konsulent for udnyttelse af muligheder med grafiske programmer (udnyt programmerne fuldt ud)
  • Konsulent for optimering af interne workflow (gennemgang og automatiseringer)
  • Sparring i forbindelse med tilrettelægning af tryksager (valg af papir, trykkeri, typografi, mv.)
  • Grafiker til tryk og web (udarbejdelse af layout, skabeloner, vignetter mv.)
  • Sparring i forbindelse med tilrettelægning af bl.a. opensource systemer (css, cms, newsfeeds, polls, mv.)
  • Fotografering og -manipulering (komplet lys, Highend DSLR kamera, 18-50 mm, 100 mm macro, 50 mm, lensbaby mv.)
  • Videooptagelse (HDV: tape/digital, Chromakey screen, lys, trådløs mics mv.)
  • Videoredigering (Final Cut Pro, Motion 3D, Soundtrack Pro, Compressor mv.)

Det er med andre ord lidt af en vifte – en vifte du kan få del af i forbindelse med din næste opgave – uanset om det er i InDesign, Photoshop, hjælp til fotografering, speak, layout, opensource osv.