professionelt kursus i søgemaskineoptimering (seo)

 

Du har ansvaret for et website, eller skal i gang med at lave et nyt. Og webstedet skal være synligt og kunne findes ude på nettet. Og det er præcist hvad dette kursus handler om.

På kurset om søgemaskineoptimering (SEO) gennem­gås strukturen og opmærkningen af HTML. Vi kigger på hvad relevante tekster betyder for din hjemmeside, hvordan de rigtige ord kan findes og tilknyttes dine sider.

Hvad nytter det at have en hjemmeside,
hvis ingen kan finde den. Der må SEO til …

Du får indspark og kreative forslag til alternative ­tekster og metoder, for at nå et større publikum. Brugen af sociale medier med selektiv SEO samt en masse hotte tips og tricks, er med til at fuldende kurset, der giver fuld valuta for investeringen.

Kom med på kurset og få hjælp til at gøre dit website mere synligt med en række yderst nyttige og gratis værktøjer.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Videregående
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: SEO QuickGuide
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

På kurset bliver du guidet af Kenn Römer-Bruhn, der har enorm erfaring i SEO. Kenn har brugt minimalt på marketing, og i stedet koncentreret sig om gode relevante og specifikke søgeord og -sætninger på hans hjemmesider, som kunderne dermed finder.

SEO-processen kræver lidt overblik, og dette kursus vil på en overbevisende måde gøre din SEO betydeligt bedre end du troede var muligt.

SEO-kursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit kursus i søgemaskineoptimering kan indeholde:

Hvad er SEO?

Vi begynder med at se lidt på hvad søgemaskineoptimering egentlig er for noget. Du lærer om vigtigheden og nogle af de ting, der kan gøre en utrolig forskel.

Struktur og opmærkning af HTML

Her kigger vi på selve strukturen af en webside, og hvordan den er mærket op i HTML. Forstår du først dette – er du allerede nået langt.

Relevante META-koder

Du lærer at tilknytte relevante META-koder på dine websider, og vil kende forskellen på indholdsvisninger versus søgerobotters visninger.

Lav en SEO-strategi

Med en række simple men kraftfulde værktøjer, får du mulighed for at pakke hele søgemaskineoptimeringen ind i en decideret strategi. En strategi du løbende skal vende tilbage til.

Relevante tekster

Egentlig handler SEO om at byde dine besøgende relevante tekster og indhold. Vi kigger lidt på opbygningen af tekster – og hvordan du også få gelejdet dine elementer med på SEO-vognen.

Søgeordsprogrammer og -værktøjer

Med både gratis hjælpeprogrammer fra fx Google og andre købe-abonnementer, kan du selv stå for vedligeholdelsen af søgeord. Her lærer du alle de beskidte tricks.

Søgning efter søgeord og -sætninger

Vi kigger på et par programmer til at søge efter relevante søgeord og -sætninger. Du lærer at stille dine egne idéer og tanker om ord op i et hierarki med regneark, og så tilføje fundne ord og sætninger.

SEO-analyse

Når dine fundne søgeord og -sætninger er lagt ind i et regneark, er det på tide at lave en analyse af din søgemaskineoptimering. Og det er præcist hvad vi gør i dette punkt.

Heirakisk opbygning af søgeord

Det er slet ikke sikkert, at de ord du troede var de bedste, rent faktisk også er dem der søges efter på nettet. Så her vil vi gennemgå hvilke der måske er bedre egnet end andre.

Implementering af fundne nøgleord

Nu har du forhåbentlig en god idé om hvad SEO er og hvad det kan gøre for dit websted. Nu skal både søgeord og -sætninger derfor implementeres på relevante websider.

Giv søgemaskinerne hvad de ønsker

Ved at overholde simple regler – og give dine brugere hvad de søger efter – får du stille og roligt opbygget tilgangen til dine sider. Det foregår ikke over én dag, men lige så stille og roligt over uger og måneder. Men pludselig er den der – og så står du oven over dine konkurrenter.

Linkbuilding og linkpopularitet

Med linkbuilding, der handler om at linke til andre websteder, og linkpopularitet, der handler om at du får relevante henvisninger, kan du komme endnu højere i søgemaskinerne visninger.

Tilpas indholdet på dit site

Igen kigger vi på opbygningen af dit websted, og hvad der måske kan gøres anderledes. Du får forskellige input til at tilpasse indholdet, så dine sider bliver fundet.

SEO vedligeholdelse og meget mere

Til sidst gennemgår vi hele vedligeholdelsen af dit websteds søgemaskine-optimering. Vi kigger lidt i krystalkuglen, og du får her nogle flere værktøjer der kan hjælpe. Og så er du simpelthen kørende …

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit webkursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit fotokursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i søgemaskineoptimering

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Photoshop – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

  Dine forudsætninger: Gode tekstkundskaber, kendskab til HTML samt browserbaserede software som fx Google Analytics, Webmaster Tools o.lign.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du et fantastisk overblik over mulighederne med søgemaskineoptimering, og kan selv finde og implementere det på et website.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk seo-guru

  Kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager en QuickGuide, der er fyldt med forklaringer, øvelse og trin-for-trin beskrivelser i et let og forståeligt sprog. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. QuickGuiden følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit web kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder har også valgt disse spændende grafiske kurser:

   

  kurser i adobe lightroom

  kurser i adobe photoshop

  kurser i adobe indesign

  kurser i web og digital publisering