professionelt kursus i retouchering med adobe photoshop

 

Retouchering er manipulering på et lettere niveau end decideret billedmanipulering. Her fjerner vi fx ikke øjnene, men gør dem klarere og mere farverige. Vi glatter huden ud, og fjerner små ”skønhedsfejl”.

På dette kursus lærer du professionelt at retouchere billeder, så du får styr på de bedste teknikker til afstemning af hudtoner, fjernelse af uønskede elementer og generel farvekorrektion. Du opnår en særlig viden der kan finetune dine billeder i Adobe Photoshop.

Som altid på PReducations kurser, får du et godt overblik over mulighederne, og hjælpes videre med hands-on øvelser og digitale indspark til dit eget workflow.

Lær at kontrollere retoucheringstenikker
og -værktøjer på dette spændende kursus

På dette Photoshopkursus lærer du også at arbejde ikke-destruktivt, forstået på den måde, at dine originaler altid er intakte. Alle ændringer og tilføjelser i motivet foregår via lag, masker, justeringslag, smarte lag mv. Det er netop det smarte ved Photoshop, og er særligt vigtigt i forbindelse med retouchering af dine motiver.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Avanceret
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Photoshop webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

Kurset giver dig en masse forskellige indspark til løsninger på diverse billedproblemstillinger. Der er flere teknikker til at løse de samme opgaver, og jeg hjælper dig med at finde frem til dem, der er rigtige for dig.

Kurset er kreativt, og der bliver rig lejlighed til at ‘lege’ for derigennem at blive klogere. Klogere på den sjove og gode måde vel at mærke …

Photoshopkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit retoucheringskursus i Photoshop kan indeholde:

Rette hudtoneproblemer

Der er nogle helt bestemte regler for de farveværdier hud bør have. Dette gælder i øvrigt alle hudfarver, fra lys over mørk til asiatisk.

Skabe hudtoner med flotte farvetoner

Hudtonerne kan være med til at give en helt særlig stemning, der kan være dæmpet eller ekstrem overdrevet. Og her gennemgår vi en række cases, hvor du får farvetonerne bogstaveligt ind under huden 🙂

Reducere eller fjerne elementer i huden

Her er vi i gang med at bruge en række af retoucheringsværktøjerne, så uønskede elementer reduceres eller helt fjernes fra huden.

Udglatning af huden

Få den ‘perfekte’ hud ved hjælp af en række værktøjer, filtre og masketeknikker. Vi arbejder med udglatningsteknikker, og forvandler grov hud til smuk og ungdommelig hud.

Sæt fokus på øjnene

Intet godt portræt uden særligt fokus på øjnene. Derfor handler det her om at få mere gnist, mere skarphed og farvemætning – og deraf mere intensitet i øjnene.

Brug kreative pensler

Tilføj nye øjenvipper, særlige skyggepartier hen over motivet eller giv luftigt hår på dine portrætter med særlige pensler og kreative penselsbiblioteker. Din underviser ved alt om pensler, og lærer dig alle de gode tricks.

Kontrast i selve motivet

Du præsenteres for en række kontrastfunktioner og værktøjer til at øge kontrasten selektivt i dine portrætter. Det er spændende og særdeles virkningsfuldt.

Overdrevne tonekontraster

Du lærer her at arbejde overdrevet med tonekontraster, der giver stemningsfyldte motiver. Vi kigger på kontraster, kontrastfarver, vintagefaver (magenta og turkis) og meget andet.

Øg farveklarheden

Ved at skifte farvetilstand fra RGB til Lab, åbnes en ny verden for farveklarhed, idet Lab i teorien er alle farver i universet. Det kan bruges ganske niftigt og vil øge farveklarheden ganske betragteligt.

High- og lowkeying

Her lærer du at arbejde med billeder der bevidst er over- eller underbelyst, og optimerer high- og lowkey effekterne på dine motiver.

Kunstige HDR-effekter

Her er der igen et par muligheder for at tilføje helt unikke konstrastsammensætninger, når du fx anvender kunstig HDR-effekter på dine portrætter.

Flydende manipuleringer

Med flydende manipuleringer (Liquify) kan du nemt flytte rundt på kiloer på modellerne – eller gøre dem overdrevne slanke. Brug de nye ansigtsændringer til at få portrætter til at se mere livlige og glade ud mv. Her bliver der sjov og forundring for alle pengene.

Filtre og filtereffekter

Brug af filtre og arbejde med filtereffekter kan også være med til at få dit portræt helt op i en liga for sig. Vi gennemgår en række forskellige effekter og grubler over dem.

Ikke-destruktivt workflow

Kun når du arbejder ikke-destruktivt, vil dit workflow være i top, og du bevarer samtidig din originale udgave i din Photoshop-fil.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit Photoshopkursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Photoshopkursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i Photoshop

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Photoshop – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

  Dine forudsætninger: Mine herlige kunder der typisk vælger dette kursus, har et rigtig godt kendskab til Adobe Photoshop og grafisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus kan du arbejde med dybe avancerede og komplekse lag i Adobe Photoshop, og kan fremstille fantastiske og smukke portræt- og modelfotos.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk photoshop-guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Photoshop-bogen er på næsten 400 sider – og den følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit Photoshop kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et Photoshop-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background