professionelt fotokursus i motivkomposition og kreativ efterbehandling

 

Et to-delt kursus, hvor vi i første omgang skal bruge vores kamera og fotografere løs. Du lærer at udnytte kameraets funktioner, så kreative effekter slår igennem.

Vi tager en tur i byen med dit kamera, hvor vi sammen udforsker nogle endnu ikke fastlagte motiv-emner. Dem snakker vi om og komponerer – og får dem i kassen!

Anden del er i Photoshop eller Lightroom, hvor vi kreativt trækker detaljer ud af motiverne og gør dem endnu mere personlige. Du bliver provokeret til at afprøve en del forskellige funktioner i programmerne, for på den måde at opfinde din egen stil.

Du får naturligvis løbende gode råd, tips og tricks til de forskellige motiver vi skal fotografere.

Kom med på en fototur i byen, og udfør
efterfølgende kreativ billedbehandling

Du skal naturligvis have dit eget kamera med, og så en computer med enten Lightroom eller Photoshop installeret. Har du andet udstyr, så tag bare det med du orker. Kurset afholdes hos dig i dit firma eller institution – gerne i et lyst stort rum, hvor der er plads til alle.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 12
Kursusmateriale: Foto QuickGuide
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

De to dage giver dig mulighed for at lære dit kamera bedre at kende, så de motiver du ser i søgeren, bliver som du ønsker. Herefter efterbehandles de på computeren, så du opnår helt særlige effekter i dine motiver.
Du kommer derfor hjem med en solid viden om dit kamera, motiver og komponering, som du herefter nemt kan passe ind i dit arbejde.

Book med det samme – det vil være en af dine bedste kursus-investeringer …

kurser i adobe photoshop

kurser i adobe lightroom

Fotokursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit fotokursus kan indeholde:

Introduktion: En hurtig gennemgang af kameraet

Vi gennemgår hurtigt de funktioner der er på et typisk digitalkamera og tilhørende udstyr, under hensyntagen til fagtekniske grundprincipper.

Motivkomposition og ’gyldne’ regler

Nu går vi i gang med at kigge på hvad der gør motiver spændende, og hvordan vi bygger dem op, og arbejder kreativt med den fotografiske proces. Du lærer om de gyldne snit, og at se udfordringer frem for problemer – og deraf at se tingene fra et helt andet perspektiv.

En tur i byen (eller bare uden for)

Her hopper vi en tur i byen – eller bare uden for, hvor en verden blot venter på at blive fotograferet. Der er ingen fast agenda på dette punkt, og vi ser hvad der kommer og napper en række kreative billeder ned på kameraets censor.

High-keying med overdrevent ‘lyssætning’

Vi går lidt mere professionelt til værks her, og du lærer at indstille kameraet til bevidst at skyde med for meget lys. Det bliver til en overdreven lyssætning, der giver et helt specielt udseende på dine billeder.

Low-keying med mørkt sceneri

Og her fortsætter vi i samme lidt mere professionelle måde, hvor du lærer at indstille kameraet til at skyde med for lidt lys. Det bliver til et mørkt sceneri, der giver en unik stemning på dine billeder.

Motion action fotografering

Hvordan sætter man action på et billede? Det kigger vi på i dette punkt, hvor vi finder nogle biler der drøner derudaf og personer i løb (evt. kursusdeltagerne selv) 🙂

HDR fotografering

Ved vanskelige lysforhold kan det være nødvendigt at lave en HDR-optagelse. Her bestemmer lukkerhastigheden det lys der lukkes ind i en serie af billeder af samme motiv. Resultaterne er enestående, når de har været behandlet i fx Photoshop.

Makrofotografering

Makrofotografering kræver et særligt objektiv, der kan gå endog meget tæt på motiverne. Det er nok noget af det mest udfordrende at fotografere (ud over en urolig børnehaveklasse), og du lærer hvorfor forskellige blændeværdier og lange lukkerhastigheder er en helt særlig udfordring ved makrofoto.

Aften- og natfotografering

Igen har vi flere muligheder at lege med. Ønsker du fx lange striber af lys fra billygter, eller at fange motiver helt skarpe? Udfordringen er mere kameraets og objektivets formåen end din. Men bliv selv klogere …

Fremkaldning i det digitale mørkekammer

Færdig med at fotografere, og vi er nu videre med arbejdet i det digitale mørkekammer. Vi skyder kun i RAW, og derfor skal billederne klargøres og fremkaldes – og du lærer om billedbehandlingsworkflow og output.

Kreative effekter i Photoshop eller Lightroom

På kurset benytter vi enten Photoshop eller Lightroom. Og du skal have programmerne med på din egen computer. Og så går det ellers løs med de kreative effekter!

Final touch, der giver det personlige præg

Når du efterhånden lærer at bruge Photoshop eller Lightroom, kan du også sætte et helt personligt præg på dine billeder. Her får du inspiration og eksempler på hvordan det kan se ud.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit fotokursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit fotokursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i fotografering

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til fotografering – og vil kunne opkvalificere din viden om fotografiens kreative verden.

  Dine forudsætninger: Mine flinke kunder der typisk vælger dette kursus, har lyst til at få bedre styr på deres eget kameras teknik, at lære om fotografering og få kendskab til billedbehandling i Photoshop eller Lightroom.

  Dit udbytte:  Du bliver dus med dit kamera og forstår at udnytte funktionerne til at fange gode motiver, der efterbehandles til fantastiske billeder til web eller tryk for firmaets publikationer.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og fotoekspert

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer, venner eller familie der deltager på kurset modtager en QuickGuide (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, fotografisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Webbook’en følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit fotokursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.