professionelt kursus i vektorer og grafik med adobe indesign

 

På dette kursus skal vi være kreative med vektorer og effekter i InDesign, og jeg garanterer for nogle hyggelige og konstruktive timer, hvor vektorer, streg- og farvefyld, farveforløb og effekter går op i en stor højde og krydres med mange overraskende effekter. Du opnår en solid praktisk viden om InDesigns farve- og vektorunivers, og kan direkte overføre det på dine egne dokumenter.

Jeg inspirerer dig til at udarbejde det du ønsker, og overføre det til et layout i InDesign.

Få inspiration til idéer og udarbejd selv
kreative vektorer og effekter i InDesign

Dette kreative kursus i InDesign giver dig indblik i InDesigns forunderlige verden, når du skal arbejde med farver, objekter, billeder og grafik. Du får bundsolid viden og en masse tips og tricks om alle mulighederne. Derved bliver du i stand til at håndtere kreative funktioner, du måske troede var umulige.

Du behøver endvidere aldrig mere at gå i Illustrator for at lave grafik – alt kan lade sig gøre i InDesign!

Og ved at forblive i InDesign øges dine programkompetencer væsentligt: Du bliver med andre ord en kreativ indesigner …

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Videregående
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende InDesign-underviser, og er – ud over at være InDesign-guru og grafisk coach – også udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i InDesigns fantastiske layout-univers. Og det bliver ikke kedeligt!

 

På de kursusdage forløbet kører over, bliver der svaret på alt, og du bliver fodret med en masse tips og tricks, så du er godt rustet til dit videre arbejde med Adobe InDesign. Og har du behov for det, følger der naturligvis gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor har PReducation kun glade kunder – hver eneste gang …

Det kreative InDesignkursus læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit kreative InDesignkursus kan indeholde:

Farverum – myter, faldgruber og anbefalinger

Det menneskelige øje ser lysfarver i RGB med alle regnbuens farver (Lab-farverum). En computerskærm ser et væsentligt mindre omfang i RGB, og CMYK-farverummet er faktisk endnu mindre. Her lærer du at benytte ICC-farveprofilering så dine farver matches på tværs af forskellige medier.

Adobe Colour – et supplement til den kreative

Få hjælp til at finde de gode og kreative farver, hvor Adobe Colour er helt i front, og giver dig et panel du simpelthen er nødt til at udforske.

Hent farvetemaer fra dine indsatte billeder

Få ensartethed i din kommunikation ved bl.a. at bruge bestemte farver fra de billeder, der er indlagt i dine InDesign-dokumenter.

Hvad man kan med billeder (og ikke kan)

Vi nørder lidt med hvordan blandingsindstillinger fra billeder kan påvirke vores layout, og du lærer om de trælse faldgruber der gemmer sig.

Fritlægning af billeder

Om InDesign kan fritlægge billeder? I allerhøjeste grad, og her lærer du dels at fritlægge, mens også at tilpasse eksisterende fritlægninger og rentegne fx logoer, simpel grafik o.lign.

Optegn konturer (tracing) direkte i Adobe InDesign

Du behøver ikke engang Adobe Illustrator til at tegne for dig. Når du mestrer InDesign kan du nemlig få InDesign til at optegne konturer ganske automatisk. Og det lærer du alt om.

Manipulering og sammensætning af vektorgrafik

Simpel grafik kan nemt manipuleres og sammensættes med andre objekter, så de hurtigt udstråler kvalitet og ensartethed. Så bare hop med på vektor-vognen.

Udarbejd mønstre direkte i InDesign

Også mønstre kan udarbejdes direkte i InDesign. Her er det altså heller ikke nødvendigt at kende Illustrator. Du lærer hvordan objekter kan sammensættes og grupperes for at blive til et helt særligt mønster lige efter din smag.

Miks farver, billeder og grafik sammen

Her kigger vi på at udnytte transparente effekter, opacitetsindstillinger, gennemsigtige farveforløb mv. så det bliver muligt at mikse farver, billeder og grafik sammen til helt utrolige kompositioner.

Kreativt brug af effekter og blandingstilstande

En række kreative og effektfulde cases, hvor du inspireres til at lave alt muligt forskellige grafik til brug i dine egne publikationer i InDesign.

Dissekering af samtlige effekter i InDesign

Og vi fortsætter med en komplet gennemgang af samtlige effekter, så du bedre forstår hvad der kan lade sig gøre og hvorfor.

Gennemsigtighed

At bruge gennemsigtighed i forbindelse med grafik, har du nu lært kan give utrolige resultater. Men det kan også give tryktekniske udfordringer afhængig af den leverandør der skal trykke dit materiale. Her lærer du om faldgruberne, og undgår ærgrelser og omtryk.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Bestil dit InDesign-kursus her

  Antal deltagere

  Vælg kursusniveau

  Kontaktinformation

   

  Support og tilvalg:

  Eksklusiv support med årligt kommunikationseftersyn giver dig en komplet læringsoplevelse, hvor du får 12 måneders udvidet support samt et årligt eftersyn, der aftales i løbet af året. Her får du personlig sparring med Kenn Römer-Bruhn, adgang til hans omfattende vidensbank, og din kompetenceudvikling optimeres med løbende support. Perfekt til langsigtede, professionelle forhold og dybere læring.

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dageVedr. skræddersyet kursusVedr. tilbud til godkendelse
   

  Vælg evt. en dato

  Meget mere end et InDesign kursus

  Dine forudsætninger: Mine dejlige kunder der typisk vælger dette kursus, kender i forvejen deres Adobe InDesign og grafisk produktion til tryk eller web.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du det komplette overblik over de mange muligheder der er med vektorer og grafik i Adobe InDesign, og kan fremstille fortryllende grafik til dine dokumenter.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru.

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit InDesign kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et InDesign-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background