professionelt kursus i penselhåndtering med adobe photoshop

 

Skal det være kreativt i Adobe Photoshop, kommer du ikke uden om pensler. Med helt unikke pensler kan du på få øjeblikke ændre udtrykket i dine kompositioner. Du bliver en ren kunstner og er i stand til at fremtrylle overbevisende kreationer. Typisk har du godt kendskab til programmet – ikke mindst til masker, og ønsker et indspark til at fremstille postere, plakater, forsider mv. på en hurtig, effektiv og kreativ måde.

Kurset giver dig et godt overblik over penslerne, og klæder dig på med hands-on øvelser og input til dit eget workflow.

Opnå det umulige med kreative pensler,
og udarbejd overraskende sprød grafik …

Dette kreative Photoshop-kursus giver dig solid viden om pensler og brugen af blandingsindstillinger, så du kan oprette overbevisende kreationer til brug i flyers, bøger, magasiner, plakater og lignende.

Du bliver hurtig til at skabe et helt nyt look på baggrund af få, men kraftfulde pensler og blandingsindstillinger. Kurset tilpasses naturligvis dit niveau, så du er i trygge hænder. Fokus er netop dit behov og hvad du vil kunne. Med en masse inspiration får du den bedste opkvalificering.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Videregående/Avanceret
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Photoshop webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

Afhængig af dit behov, kan kurset vare fra én til flere dage, og der bliver svaret på alt hvad du spørger om. Sammen med en bunke tips og tricks, får du også udleveret en række webbooks med specifikke emner, som du kan dykke videre ned i. Dermed bliver du godt rustet til dit videre arbejde med Adobe Photoshop.

Photoshopkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit kreative penselskursus i Photoshop kan indeholde:

Hvilke genveje du bør kunne udenad

Først er du nødt til at kende genveje til blandingsindstillinger, opacitet, udfyldning, penselsstørrelser og udtoning. Først når de ligger klar kan vi gå videre …

Oprettelse af egne pensler

Her gennemgår vi hvordan en pensel oprettes, hvad det kræver og hvordan du sikrer at den kan findes igen. Vi smugkigger samtidig på penselsindstillingerne, der nærmest er uudtømmelige.

Udveksling og import af pensler

Din underviser har en række pensler med fra hans eget arkiv. Dem får du udleveret kvit og frit – og vi bruger dem som base for de ting vi skal arbejde videre med på kurset.

Øvrige penselsindstillinger

Her dykker vi ned i penselsindstillingerne, hvor du lærer hvilke parametre du bør bruge og hvilke du måske bør holde dig fra. Næsten alt kan lade sig gøre her.

Kreative pensler

Få klik med en bestemt pensel kan give din billedkomposition et helt nyt look. Så forestil dig hvad et helt bibliotek af penselstyper kan gøre for dig med et par flere klik. Kompositioner du troede to evigheder at kreere, kan du nu selv udarbejde på få minutter.

Farvelægning af penselstrøg

Nu går der justeringslag og lag-indstillinger i den, og du lærer at beherske de muligheder der findes, når dine penselsstrøg skal farvelægges.

Lys- og skyggelægning med pensler

Ved at vælge helt bestemte penselstyper, kan du male med lys og skygge for at give dramatiske udtryk eller opbløde bestemte dele af en motivkomposition.

Vintage-effekter

Vi kigger på den lækre vintage-effekt, hvor dine billeder tilføjes en række teksturlag, justeringslag og overraskende penselsstrøg.

Vignetteringseffekter

Denne effekt rammer motivet på dit billede ind. Du kan på den måde tvinge din læser til at fokusere på det du ønsker. Mulighederne er mange, og vi kigger på nogle af dem.

Off-fokus effekter

Sæt bestemte dele af et motiv bevidst ud af fokus, og du har off-fokus effekten. Det bruges bl.a. til at gøre normale motiver miniature-agtige, eller bevidst at flytte beskuerens blik. Du lærer at beherske flere teknikker.

Softfokus effekter

Du har set det før: Billeder af brudepar og babyer der vises med en glødende effekt omkring. Det er den særlige softfokus effekt, der træder i kraft, og vi leger med flere forskellige teknikker.

Farveboost med softfokus

Softfokus effekten kan også bruges til at booste farverne i kompositioner. Her lærer du at tilknytte avancerede blandinger så kun bestemte farveområder påvirkes. Det er avanceret, men enormt smart.

Farveboost med Lab-farver

Du kan også booste de farver i dine billeder, du ellers troede var umulige at få gjort bedre. Det kan gøres ved at ændre farvetilstand, så du pludselig befinder dig i Lab-farver. Her er det teoretiske farver du arbejder med, og vi benytter a- og b-komponenter sammenholdt med luminans. Lidt nørdet måske – men yderst interessant!

Korn- og støjeffekter

Her leger vi videre med effekter, der kan tilføje lidt mere liv og dynamik til dine motiver. Ved at tilføje korn- og støjeffekter, opnås en simulering af iso-støj – altså korn i dine motiver. Hvad korn kan gøre for et måske ellers lidt kedeligt motiv er helt utroligt.

Dragan-effekter

Denne effekt er opkaldt efter Andrzej Dragan, der er specialist i at portrættere med sin helt unikke effekt, der fremhæver portrætters ansigtstræk dramatisk. Det er den effekt vi kigger på, og pludselig er vores egne portrætter blevet godt og grundigt forvandlet.

Grunge effekter m.m.

Grunge er ensbetydende med revner, sprækker, malerklatter, ridser og krakeleringer i alle afskygninger. Her bruger vi gungepensler og overmaler egnede motiver.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Det er et særdeles spændende kursus, hvor du lærer en bunke masse kreative effekter og funktionaliteter at kende. Der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen, der naturligvis fyldes op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der endvidere gratis support med kurset.

Jep – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine dejlige kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit Photoshopkursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Photoshopkursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i Photoshop

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Photoshop – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

  Dine forudsætninger: Mine herlige kunder der typisk vælger dette kursus, har i forvejen kendskab til Adobe Photoshop og fotografisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus kan du mestre penslerne i Adobe Photoshop, og er i stand til at fremstille de mest fantasifulde kreationer som fx forsider, indhold til annoncer, mindre foldere eller til fantastiske plakatkompositioner.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk photoshop-guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Photoshop-bogen er på næsten 400 sider – og den følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit Photoshop kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et Photoshop-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background