Kursus i InDesign og 'bladre'-udgaver

 

Her er kurset for dig, der ønsker at få dine publikationer på nettet på en nem og overskuelig måde. På kurset får du en gennemgang af forskellige løsninger som PReducation anbefaler eller som du i forvejen benytter. Der findes både dansk­udviklede løsninger som udenlandske. Nogle er gratis – andre skal du betale for. Og dem du betaler for, skal derfor være et stærkt alternativ og være brugbare. Du vil også lære om Adobes egen Publish Online-funktion.

På kurset gennemgår vi også søgemaskineoptimering (SEO), og hvordan du mærker dit InDesign-dokument op, så netop din publikation bliver fundet ude på nettet.

InDesign og SEO samt online-platforme giver øget opmærksomhed og flere brugere

Med fokus på InDesign får du et stort overblik over hvordan du med layoutede publikationer, forskellige sider på jeres site og publikationer via online-platforme, opnår et langt større publikum til dine produkter/ydelser.

Sammen bringer vi SEO, InDesign og net-publisering op på et højere niveau, så dine produktioner strømlines og målrettes nye markeder.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Videregående
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende InDesign-underviser, og er – ud over at være InDesign-guru og grafisk coach – også udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i InDesigns fantastiske layout-univers. Og det bliver ikke kedeligt!

 

Dette kursus i ‘bladre’udgaver med InDesign, giver dig konkret viden om mulighederne med publiseringsplatforme og søgemaskineoptimering, så dine publikationer kan findes ude på nettet.

Vi benytter online-platformene samt en række Google­værktøjer, og du bliver forundret over hvor smart og integreret det hele egentlig er.

InDesignkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit grundlæggende InDesignkursus kan indeholde:

Overblik over online-workflowet

Her får du et overblik over hvad du skal være opmærksom på, i forbindelse med udgivelse på online-platforme. Vi snakker også lidt om søgemaskineoptimering i forhold til dine online-publikationer, så de rent faktisk kan findes ude på nettet.

Introduktion til ‘bladre’-platforme

Vi kigger på online-platforme der er forskellige, og vi tager udgangspunkt i den platform du arbejder med. Her introduceres du til de muligheder der er, og hvordan platformens brugerflade og opsætning er. Din underviser er partner i flere platforme, og kan derfor hjælpe med både opsætning, klargøring og distribution.

Optimerede InDesign-dokumenter

Her kigger vi på hvordan du undgår ærgrelser og får et velfunderet InDesign-dokument. Her indstilles InDesign til at arbejde med bl.a. pixler, rgb-farver og links. Også tekster og billeder gennemgås for optimal funktionalitet og distribution.

Workflowet fra InDesign til ‘bladre’-udgaver

Produktionsmæssigt er det vigtigt at sørge for god filstruktur, og at du har nem adgang til dine materialer (assets). I sidste ende uploades din PDF-fil til den valgte online-platform, hvor vi bl.a. kigger på de META-koder der er relavante og platformens øvrige indstillinger.

Hotspots i dine publikationer

Flere platforme giver mulighed for at lægge bestemte hotspots ind på PDF-filen, og vi kigger på hvordan det gøres. Og vi kigger desuden på hvilke elementer der kan være til at påvirke læseren af e-publikationen – og dermed få flere hits på fx din hjemmeside.

Integration af video og lyd

Ønsker du at gøre din e-publikation mere dynamisk, kan du lægge både audio og video på. Her gennemgår vi de formater og codecs der kan anvendes. Og vi tager en snak om mulighederne for afspilning på bl.a. tablets.

InDesigns publish-online

Det er ikke helt uvæsentligt at snuse til InDesigns egen unikke ‘bladre’-udgave – eller Publish Online som den kaldes. Her kan du gratis få bragt dit layout ud på nettet til fri distribution.

Introduktion til søgemaskineoptimering

Det er ekstremt vigtigt at dine e-publikationer kan findes af din målgruppe. Her kigger vi derfor på hvad det er for mekanismer der gør sig gældende. Introduktionen til søgemaskineoptimering giver dig en række værktøjer til at optimere tekster, og du lærer at kunne finde og vedligeholde dine fundne søgeord og -sætninger.

Søgemaskineoptimering direkte i InDesign

Når du har styr på dine tekster, og ikke mindst opsætningen af dem, vil du direkte i InDesign kunne påvirke dine søgeresultater i dine e-publikationer, når de vises på nettet. Det er præcist det vi kigger på her.

Opmærkning af billeder og grafik

Internettet handler om at gøre elementer tilgængelige. Og derfor er du nødt til at tænke disse ting med ind i produktionen. Her lærer du derfor at mærke billeder og grafik op, så de ikke alene er tilgængelige men pludselig også er søgemaskineoptimerede.

PDF-optimering til ‘bladre’-udgaver

Vi kigger på eksportmulighederne for at få en optimeret PDF-fil. Hvordan er komprimeringen, opmærkningen, farverummet, META-koderne mv. Vi ser på hvordan de to platforme helst ønsker en PDF-fil skal se ud, og hvordan vi måske kan gøre den mindre og dermed hurtigere tilgængelig.

Tips og tricks til online-platforme

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Svar på spørgsmål og hvad der måtte komme

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og

Bestil kurset nu

  Bestil dit InDesign-kursus her

  Antal deltagere

  Vælg kursusniveau

  Kontaktinformation

   

  Support og tilvalg:

  Eksklusiv support med årligt kommunikationseftersyn giver dig en komplet læringsoplevelse, hvor du får 12 måneders udvidet support samt et årligt eftersyn, der aftales i løbet af året. Her får du personlig sparring med Kenn Römer-Bruhn, adgang til hans omfattende vidensbank, og din kompetenceudvikling optimeres med løbende support. Perfekt til langsigtede, professionelle forhold og dybere læring.

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dageVedr. skræddersyet kursusVedr. tilbud til godkendelse
   

  Vælg evt. en dato

  Meget mere end et InDesign kursus

  Dine forudsætninger: Mine søde kunder der typisk vælger dette kursus, har enten intet eller begrænset kendskab til Adobe InDesign og grafisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du et stort overblik over hvordan du kan bruge Adobe InDesign til at fremstille strukturede og søgemaskineoptimerede e-publikationer fra din favorit online-platform.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru.

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit InDesign kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et InDesign-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background