professionelt kursus i fritlægning med adobe photoshop

 

Dette ganske unikke Photoshopkursus er dedikeret til fritlægninger – frække fritlægninger – der giver dig et indblik i fritlægningens forunderlige verden. På kurset lærer du at fritlægge objekter som packshots af produkter, portrætter, forskellige delmotiver mv. Det vil sige at du kommer hele vejen rundt, og arbejder med fritlægninger af både hårde som udtonede objektkanter som fx kasser og hår.

Når fritlægningsteknikkerne beherskes,
kan du give alle de andre baghjul …

Mange større virksomheder sender i dag deres billeder af sted til fjernøsten, hvor de fritlægges og sendes tilbage. På dette kursus lærer du at fritlægge hurtigere end du troede var muligt, og kan deraf hamle op med priserne i fjernøsten. Samtidig med at du opkvalificeres, bibeholdes arbejdet også i Danmark. Det er jo i bund og grund ganske sympatisk.

Så kom med på vognen og brug en dag eller to, og bliv klogere på dette kreative fritlægningskursus. Du kan godt glæde dig …

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Videregående
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Photoshop webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

Dette fritlægningskursus er for dig, der kender din Photoshop, men gerne vil videre med at fritlægge. Du forbavses over hvor nemt det egentlig kan være, når man først behersker teknikkerne.

Sammensætningen er et udpluk af de emner vi kan arbejde med, men er ikke en decideret agenda – så har du andre emner, tager vi også fat i dem ved samme lejlighed. Sådan skal det være!

Fritlægningskursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit fritlægningskursus med Photoshop kan indeholde:

Hvad er fritlægning?

En fritlægning handler om at isolere bestemte områder i et billede. Det kan være et område der skal blotlægges, farven på et objekt, eller måske himlen på et billede. Du lærer om de mange forskellige fritlægningstyper der findes.

Hvilke teknikker kan/bør anvendes?

Der er 12 forskellige metoder til at fritlægge, så her lærer du at vælge de rigtige teknikker, så dine fritlægninger bliver både hurtige at udføre og med det bedste resultat.

Arkivering af fritlægninger

Her lærer du om hvilke formater der er bedst egnet til at gemme fritlægninger i. Vi kommer ind på PSD- og JPG-formatet til trykbrug, PNG-8, PNG24 og PNG-32 til digitalt brug på web og skærme.

Ikke-destruktive arbejdsgange

Når du sørger for at arbejde ikke-destruktivt, sikrer du dig et langt mere smidigt workflow, end hvis du forbliver i gængse formater som fx JPG. Her vil din underviser give en række gode input, så du til enhver tid kan komme tilbage til originalen inde i samme fil.

Introduktion til fritlægningsværktøjer og -redskaber

Det er her det sjove begynder. For her lærer du de forskellige fritlægningsværktøjer og -redskaber at kende gennem en række spændende billedcases.

Kombinationer

Ved at kende fritlægningsmetoderne bliver det nemmere at kombinere dem. Herved opnås suveræne fritlægninger med bløde eller hårde overgange afhængig af, om dit fritlagte objekt består af fx hår eller en bils kanter.

Markeringsværktøjer

Vi gennemgår de forskellige markeringsværktøjer, så du ser hvordan de virker. Rent faktisk er en markering (myrestien som den også kaldes) det samme som en maske, hvilket giver en række spændende muligheder.

Fritlægning med blandingslag

Her lærer du at fritlægge ved hjælp af blandingsindstillingerne. Måske har du lagt mærke til, at indstillingerne er delt op i forskellige grupper. Og den viden kan gøre dig til lidt af en ægte photoshopper.

Øgning af farvenuancer for optimale masker

Overdriv dine farver på bestemte områder for at opnår endnu mere præcise fritlægninger. Her lærer du at lidt snyd hurtigt kan give overraskende resultater.

Fritlægning med ekspress- og udsnitsmasker

En gennemgang af hvordan ekspressmasker virker med pensler og markeringer. Og du lærer også hvordan fritlagte objekter pludselig kan blive masker for underliggende lag – det kaldes for udsnitsmasker.

Fritlægning med lag- og vektormasker

Hele humlen med fritlægninger er at gøre områder mere eller mindre transparente. Og her dykker vi ned i lag- og vektormaskernes forunderlige verden. Og du bliver meget klogere!

Kombination af alfakanaler og penneværktøjet

En introduktion til kanaler bliver dybdegående forklaret, hvorefter du er klar til at arbejde med alfakanaler. Således bliver du i stand til at fritlægge med en kombination af fx penneværktøjet og alfakanaler.

Fritlægning direkte i farvekanaler

Mens vi er ved kanalerne, så er det også muligt at lege direkte i farvekanalerne for finurlige effekter eller at genbruge bestemte farvekanaler for at fritlægge bløde emner.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit Photoshopkursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Photoshopkursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i Photoshop

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Photoshop – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

  Dine forudsætninger: Mine herlige kunder der typisk vælger dette kursus, har allerede kendskab til Adobe Photoshop og fotografisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus kan du fritlægge avancerede objekter og bestemte områder i dine billeder vha. Adobe Photoshop, og har det fulde overblik over mulighederne, så du arbejder mere effektivt.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk photoshop-guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Photoshop-bogen er på næsten 400 sider – og den følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit Photoshop kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et Photoshop-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background