professionelt kursus i camera raw med adobe photoshop

Du sidder måske som fotograf, fotoentusiast eller som den nyudnævnte firmafotograf, og har brug for at lære 16-bit billedbehandling med Adobe Photoshop, så du kan arbejde hurtigere og mere effektivt. Kurset inddrager derfor Adobe Bridge, så du nemt kan søge og finde dine billeder, tilføje billedtekster, nøgle­ord, smarte kollektioner og andre relevante finurligheder.

Vi kommer til at arbejde workflow-optimeret, og du vil lære at bruge en masse kameraspecifikke funktioner og værktøjer i Photoshop, inklusive de ting du sidder og mangler input til.

Rå farvedata er RAW, og dermed kickstarten
til et spændende fotografisk kursus

På kurset får du konkret viden om 8-bit versus 16-bit farvedybde, og hvordan du kan udnytte et langt større farverum. Måske du også ønsker at udskrive i 16-bit på din 8+ farve injektprinter –ja, det klarer vi ved samme lejlighed, så dine farver ensrettes.

Og det betyder ikke noget om du er begynder eller rutineret, idet vi starter hvor du slipper. Din Photoshop-coach vil hjælpe dig på alle mulige måder, så du nemt og smerte­frit kommer i gang med at billed­behandle i 16-bit.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende/videregående
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Photoshop webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

Dette Camera Raw kursus i Photoshop og Adobe Bridge, giver dig solid viden om arbejdsprocesserne med RAW-filer, så du hurtigt selv er i gang.

Her er der igen nok at tage fat på, og vi tager naturligvis udgangspunkt i dit arbejde og den måde du har været vant til at arbejde med Photoshop. Din bonus bliver nye arbejdsmetoder, hurtighed, sikkerhed – samt pænere og mere optimerede billeder til følge.

Bemærk at der følger gratis support med, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar!

Photoshopkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit Camera Raw kursus med Photoshop kan indeholde:

Forskellen på 8- og 16-bit

Et RAW-billede er i en større bitdybde end almindelige billeder fra JPG-formatet. En RAW-fil indeholder ubehandlede og ukomprimerede billeddata fra kameraets billedsensor og befinder sig i 12-16-bit, hvor almindelige JPG-filer kun har 8-bit. Du lærer om forskellen, og kommer til at forstå sammenhængen.

Hvordan kan du få glæde af dine RAW-filer?

Med den højere bitdybde følger også et langt større farverum. Du har altså mange flere farvenuancer at gøre godt med. Og derfor får du glæde af dine RAW-filer.

Gennemgang af Camera Raw

RAW-filen indeholder foruden rå farvedata, også såkaldte META-data, der beskriver hvordan billedet blev taget (dato, tidspunkt, blændeværdi, lukkertid mv.). Disse informationer bruger Camera Raw til at opbygge og behandle billederne.

Fremkald billeder i Camera Raw

Billeder der ligger i RAW-formatet skal fremkaldes før de kan anvendes til web eller tryk. Selve workflowet skal defineres inde i Camera Raw modulet, og du lærer hvad der er gode indstillinger til netop det du sidder med.

Grundlæggende indstillinger

Camera Raw’s indstillingsmuligheder ser overvældende ud, men ved at følge et bestemt mønster, er du allerede kommet langt. Vi gennemgår alle indstillingerne så du bliver dus med hver og en.

Camera Raw værktøjer og -funktioner

Der følger en række værktøjer og funktioner med i Camera Raw, og dem arbejder vi med gennem nogle forskellige billedcases. Du kan fx maske bestemte områder af, for så fx at øge farvemærning og kontrast netop dér.

Workflowoptimering med Adobe Brigde og RAW

Du opnår et langt bedre workflow, hvis du integrerer Adobe Bridge i forbindelse med Camera Raw. Det bliver en leg at søge og finde dine billeder, tilføje billedtekster, nøgle­ord, smarte kollektioner m.m.

Kamerakalibrering

Det er de færreste der tænker på at kalibrere deres kamera, for hvorfor skulle de det? Hvis du tager et billede med to forskellige kameramodeller af samme motiv, vil du se, at farverne aldrig vil matche. Derfor bør dit kamera kalibreres, hvilket din underviser naturligvis kan hjælpe med.

Skærmkalibrering

Din underviser kan også medbringe avanceret kalibreringsudstyr til din skærm. Det er ikke en lille kalibrator, men i1 Pro Profiler, der med avanceret soft- og hardware kan skabe de farver du simpelthen er nødt til at kunne se på din skærm.

Printerkalibrering

Samme kalibrator kan bruges på din udskrivningsenhed, der også kan kalibreres ved samme lejlighed. Med kalibrering af kamera, skærm og printer har du sikret en ensartethed i dit farveworkflow.

Produktionsforbedringer med forudindstillinger

Her lærer du at bruge Camera Raw’s indbyggede forudindstillinger, der gør det muligt at genbruge indstillinger fra ét billede på en række andre billeder.

Arbejdsforløbindstillinger

Her gennemgår vi sammen hele arbejdsforløbet der er med RAW-formatet, så dit output altid stemmer over ens med det du eller dine samarbejdspartnere forventer.

Camera Raw arbejdsforløb m.m.

Og her gennemgår vi hele arbejdsforløbet i selve Camera Raw, fra betragtning af histogram, over hvidbalance og selektiv farvejustering til færdigt arbejde og dermed en fremkaldt fil.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit Photoshopkursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Photoshopkursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i Photoshop

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Photoshop – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

  Dine forudsætninger: Mine herlige kunder der typisk vælger dette kursus, har enten begrænset kendskab til eller kender i forvejen Adobe Photoshop og fotografisk produktion. Vi begynder kurser der hvor du befinder dig.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du overblik over Camera Raw i Adobe Photoshop og evt. Adobe Bridge, og kan selv fremkalde RAW-billeder, så de kan anvendes på hjemmesider og til tryk og print.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk photoshop-guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Photoshop-bogen er på næsten 400 sider – og den følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit Photoshop kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et Photoshop-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background