professionelt kursus med automatiseringer i adobe indesign

Er du en af dem, der sidder og manuelt hælder tekst, billeder og grafik ind i dine dokumenter, så er dette kursus lige noget for dig. På ganske få sekunder, kan du med et automatiseret workflow, få produceret en ganske betragtelig mængde.

Det automatiske workflow sker oven i købet helt uden ekstra plugins og hjælpemoduler. Det vil sige at du udnytter de funktioner og muligheder Adobe InDesign allerede tilbyder. Hvorfor så ikke også udnytte dem? Og det er lige hvad dette kursus kan hjælpe dig med …

Opnår et workflow uden fejl, og spar
samtidig en masse tid i produktionen

Du lærer at komme i gang med at automatisere dit arbejde i Adobe InDesign, så du både sikrer dig et workflow uden fejl, og samtidig sparer en masse ærgrelser og tid i produktionen.

Dette kursus tager udgangspunkt i en række cases, som du nemt kan inddrage i produktionen og i dine egne dokumenter. Du får et stort overblik af mulighederne, og en masse hands-on øvelser samt tips til dit eget workflow.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Avanceret
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende InDesign-underviser, og er – ud over at være InDesign-guru og grafisk coach – også udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i InDesigns fantastiske layout-univers. Og det bliver ikke kedeligt!

 

Her er der igen nok at tage fat på, og vi tager naturligvis udgangspunkt i dit arbejde og den måde du har været vant til at arbejde med InDesign. Din bonus bliver nye arbejdsmetoder, hurtighed, sikkerhed – samt bedre og mere strukturerede dokumenter til følge.

Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset. Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar!

InDesignkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit automatiseringskursus i InDesign kan indeholde:

Automatiseringsmuligheder

Her kigger vi på de forskellige automatiseringsmuligheder der er i Adobe InDesign. Det er ikke alle vi kommer ind på, for det bliver alt for nørdet med XML-styring og lignende. Næ, her kigger vi på hvordan dine

Tegn- og afsnitsformater baseret på hinanden

Tegn- og afsnitsformater der er baseret på hinanden, kan sikre et fantastisk workflow, hvor dine tekster kører derudaf. Vi kigger sammen på nogle cases, der alle er ganske imponerende.

Afsnitsløkker

Med afsnitsløkker kan du få hele sider ombrudt med ét enkelt klik. Eller opstille tabulator-tabelller efter bestemte mønstre også med et enkelt klik.

Spalter versus figursats

Her lærer du hvordan 3 x 1 spalte eller 1 x 3 spalter versus figursats virker og hvad der måske er den bedste løsning for dig i produktionen.

Objektformater

Objektformater er en stor hjælpende hånd, og her lærer du at spare tid og ærgelser ved brug af dem. Vi kravler ned i objektformaternes indstillinger, og kigger på forskellige eksempler.

Automatisk ombrydning

Du introduceres her til automatisk ombrydning, hvor du bl.a. lærer at opstille afsnitsformater, der er baseret på hinanden og på næste format. Vi kigger på hvordan tekster kan hentes ind, og ombrydes på forskellig vis.

Word/InDesign workflow

Her lærer du om automatisk ombrydning i et Word/InDesign workflow, hvor du bl.a. lærer at importere tekster fra fx Word, der helt automatisk kan formatere hele teksten. Alene dette lille punkt er hele kurset værd – og har efterfølgende sparet mange af mine herlige kunder for rigtig meget tid foran skærmen. Og tid sparet er lig med tid til andre opgaver.

Datafletning

Her følger en introduktion til datafletning med txt-filer, så dine strukturerede dokumenter selv kan fylde indhold ind. Du lærer at opstille tekstfiler, så forskellige felter i filen automatisk overføres til layoutet.

Opret indhold på få sekunder

Med datafletning kan du bl.a. oprette displayskilte, annoncer og marketingmateriale på få sekunder. Både tekster, grafik og billeder kan indsættes automatisk, og du forbløffes over mulighederne.

Oversættelser

Det er også muligt at få indsat oversættelser i forbindelse med datafletning. Her gennemgås en case hvor en stribe fra Anders And & Co oversættes til en række sprog.

Søg og erstat med GREP

Der er skjulte hestekræfter i GREP, og de frigives i dette punkt. Det er nørdet, men ekstremt effektivt. Du kan fx nemt omdanne en artikel i et katalog med 400 linjer, så rækkefølgen og opstillingen ændres. Et job der manuelt ville tage timevis, men hvor GREP løser det på mindre end ét lille bitte sekund! Din underviser kender GREP og viser dig naturligvis en række diamantbelagte guldkorn.

Bestil kurset nu

  Bestil dit InDesign-kursus her

  Antal deltagere

  Vælg kursusniveau

  Kontaktinformation

   

  Support og tilvalg:

  Eksklusiv support med årligt kommunikationseftersyn giver dig en komplet læringsoplevelse, hvor du får 12 måneders udvidet support samt et årligt eftersyn, der aftales i løbet af året. Her får du personlig sparring med Kenn Römer-Bruhn, adgang til hans omfattende vidensbank, og din kompetenceudvikling optimeres med løbende support. Perfekt til langsigtede, professionelle forhold og dybere læring.

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dageVedr. skræddersyet kursusVedr. tilbud til godkendelse
   

  Vælg evt. en dato

  Meget mere end et InDesign kursus

  Dine forudsætninger: Mine rare kunder der typisk vælger dette kursus, har i forvejen et godt kendskab til Adobe InDesign og grafisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du et godt overblik over automatiseringsmulighederne i Adobe InDesign, og kan fremadrettet fremstille dokumenter langt hurtigere og meget mere sikkert. Og deraf spare en masse tid.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru.

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit InDesign kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et InDesign-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background