Professionelt kursus i at forstå dit digitalkamera og få bedre billeder

 

Her er fotokurset for alle, der har lyst til at få bedre styr på deres eget spejlreflekskamera. Du vil lære at bruge dit digitalkamera til fulde, og dermed udnytte kameraets mangeartede funktioner.

Deltager du på denne workshop, vil du sammen med din underviser, få en dybdegående gennemgang af digitalkameraets funktioner. Du lærer at kende forskel på knapper og funktioner, og du provokeres til at afprøve dem alle med dit eget kamera.

Vi kommer også til at snakke om egnede og måske knapt så egnede motiver, og du kommer fra kurset med en solid viden om dit kameras funktioner. Endelig får du naturligvis løbende gode råd, tips og tricks. Sådan er det på disse kurser …

Udnyt dit kameras muligheder,
bliv dus med kameraet og få langt bedre billeder

Du skal naturligvis have dit eget DSLR-kamera med, men det betyder ikke så meget hvilken model du har, idet din underviser har godt styr på både Nikon, Canon, Sony, Leica, Olympus og Pentax (som han selv benytter). Har du andet udstyr, så tag endelig det med du orker. Kurset afholdes hos dig – i dit firma eller institution – gerne i et lyst stort rum, hvor der er plads til alle. Alternativt finder vi et egnet sted i byen.

Du bliver dus med dit kamera og forstår at udnytte funktionerne til at fange gode motiver. Det overblik du får, kan du umiddelbart bruge i dit firma (og naturligvis også på hjemmefronten).

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 12
Kursusmateriale: Foto QuickGuide
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

Denne workshop giver dig mulighed for at lære dit kamera bedre at kende. Du bliver provokeret til at bruge funktioner i kameraet for at opnå særlige effekter i dine motiver. Du kommer derfor hjem med en solid viden om dit kamera og om motiver og komponering, som du herefter nemt kan passe ind i dit arbejde.

kurser i adobe photoshop

kurser i adobe lightroom

Fotokursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit fotokursus kan indeholde:

Introduktion: Kameratyper

Vi gennemgår de forskellige kameratyper – herunder også mobile enheder, som alle jo alligevel har med sig rundt over alt.

Hvilke typer versus motiv og opgave

Vi leger med forskellige kameratyper og kigger på hvordan de passes ind i forbindelse med forskellige motiver og opgavetyper.

Lukkertidsprioritering

Dit kamera har forskellige prioriteringer, og her begynder vi at eksperimentere med lukkerhastigheden. Den giver knivskarpe billeder af ting i bevægelse, eller kan bruges som effekter med bevægelsessløring.

Blændeprioritering

Kameraets blændeprioritering giver mulighed for at styre dybdeskarpheden, og vi leger os frem til forskellige resultater, hvor motivet er skarpt og baggrunden sløret – eller at få alt lige fra forgrund til baggrund skarpt.

Gennemgang af ISO, hvidbalance, lyskompensation

Det lyd du lukker ind på kameraets censor er påvirket af flere ting, og blandt andet kan ISO gøre underværker. Det kigger vi på sammen med hvidbalancen og hvordan du ellers kan kompensere for lyset, så histogrammet altid er så optimalt som muligt.

Introduktion til HDR (bracketing exposure)

Når der skal laves en optagelse med vanskeligt lys, som fx en mørk port med lys i gården, kan HDR virkelig gøre underværker. Her er det lukkerhastigheden vi ændrer og udnytter, for at fange motivet med samme blændeværdi. Resultaterne er enestående, når de har været behandlet i fx Photoshop.

Billedkomponering (motivopbygning)

Vi kigger på hvad der gør motiver spændende, og hvordan vi bygger dem op. Du lærer at se mulighederne frem for problemer, ved at ændre afstanden, højden, perspektivet, baggrunden eller lyset.

High-keying for overbelysning

Her lærer du at indstille kameraet til bevidst at skyde med for meget lys. Det giver et helt specielt udseende på dine billeder, som efterfølgende kan billedbehandles til nye højder.

Low-keying for dyb underbelysning

Her går vi i modsat retning, hvor kameraet indstilles til bevidst at skyde med for lidt lys. Det giver også et helt specielt mørkt udseende på dine billeder, som efterfølgende kan give din printer finurlige udfordringer.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit fotokursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit fotokursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i fotografering

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til fotografering – og vil kunne opkvalificere din viden om fotografiens kreative verden.

  Dine forudsætninger: Mine herlige kunder der typisk vælger dette kursus, har enten intet eller begrænset kendskab til fotografering og ønsker at blive klogere på kameraets teknik.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du solid viden om dit kamera og om motiver og komponering, som du herefter nemt kan passe ind i dit arbejde.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og fotoekspert

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer, venner eller familie der deltager på kurset modtager en QuickGuide (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, fotografisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Webbook’en følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit fotokursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.