Kursus i Adobe Creative Cloud og CreativeSync

 

Med den massive vækst af mobile enheder som smartphones og tablets, har Adobe også taget konsekvensen og tilbyder en lang række specialiserede workflow og apps.

Du er nysgerrig efter hvad delte biblioteker med farve­temaer, typografier, grafik mv. kan gøre for dig og din virksomhed. Og du kommer gennem en masse emner, der kan være udfordrende, idet arbejdsmåden kan være anderledes end du er vant til nu. Og det er præcist dét, der er det spændende med de nye muligheder og CreativeSync.

Kursus i Adobe Creative Cloud med Adobe CreativeSync for styring af dine elementer

Husk at alle kurser tilpasses individuelt til dig og dine kollegaer, og deraf er ikke to kurser ens.
Du bliver med andre ord klogere på præcist det du skal bruge i din dagligdag, og skal ikke dele din instruktør med fremmede kursister. I ro og mag – og i dit tempo – bliver du undervist, så du forstår og kan bruge den nytillærte grafiske viden.

 

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Creative Cloud webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende underviser i Adobes teknologier, apps og grafiske workflow, og er udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Creative Cloud og CreativeSync. Glæd dig til at blive klogere!

Forudsætninger: Svarende til basiskursus i et eller flere af Adobes grafiske programmer eller lignende. Den seneste version af Adobe Creative Cloud og apps kræves, idet softwaren skal være fuldt opdateret for optimal funktionalitet.

Husk at der følger gratis support med kurset i seks måneder – eller endda helt op til 12 måneder hvis du booker kurset som et årligt grafisk eftersyn (uden mérpris naturligvis).

Adobe Creative Cloud-kursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit kursus i Adobe Cloud og CreativeSync kan indeholde:

Lær hvad Adobe Creative Cloud egentlig er

Få svar på hvad delte biblioteker med farve­temaer, typografier, grafik, filer mv. kan gøre for dig og din virksomhed. Forstå den måde Adobe Clouds elementer arbejder på.

Få styr på de nye Creative Cloud Libraries

De elementer der kan lagres i de nye CC-biblioteker (Creative Cloud Libraries), kan oprettes i forskellige programmer. Men ikke alle kan genbruges af alle programmer. Her får du et overblik.

Brug mobile apps med Adobe CreativeSync

Også mobile apps som Adobe Capture CC, Photoshop Sketch og Illustrator Draw udnytter CreativeSync og kan lagre i dine CC-biblioteker. Øvrige apps kan gemme direkte i din Adobe Cloud, som du til enhver tid kan tilgå.

Samarbejd med andre om projekter og filer

Du kan påbegynde et projekt – eller have et igangværende – hvor du inviterer kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder til at deltage. Alle kan kommentere og du kan styre hvem der må hvad. På den måde er alle elementer som design, farver, typografier og farver altid 100 % up-to-date.

 

Mobile kurser i Adobes apps

Kend mulighederne og begrænsningerne

Du lærer om mulighederne med Adobe CreativeSync og ikke mindst begrænsningerne. Ikke alle programmer kan hente alle elementer, og nogle apps kan eksportere til bestemte programmer, men kan ikke køre tilbage igen. Her bliver du klogere på faldgruberne.

Lær om sky-lagring og filtyper

I forbindelse med lagring af filer og elementer i skyen (Creative Cloud), er der også ting der er rare at vide mere om. Her gennemgår vi de gængse ikke-skrevne regler.

Få overblik over Adobe CreativeSync

Vi opretter en simpel case, hvor dine relevante programmer indgår som et team og hvor vi tilføjer elementer fra mobile apps og andre programmer. På den måde kan du se hvad der er smart, og hvad der er rigtig smart. Du inviterer forskellige fiktive samarbejdspartnere til at kigge med, arbejde sammen om eller blot til at gennemlæse og kommentere indhold i skyen.

Opret egne farvetemaer, pensler og typografier

Og naturligvis tager vi en omgang med CC-biblioteker, hvor farvetemaer findes og optimeres – og gemmes. Hvor typografier i et projekt hentes over i et andet, og hvor kretive pensler oprettet i fx Photoshop kan få nyt liv i design-app’en Photoshop Sketch med en iPad Pro og trykfølsom pen. Mulighederne er næsmest ubegrænsede.

Få input til kreative værktøjer, apps og workflow

Mens vi er ved det kreative, så får du selvfølgelig også et indspark om andre værktøjer, apps og grafiske workflow relateret til Adobe Creative Cloud og CreativeSync.

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (er rar at have)

   

  Vælg dit Adobe mobile kursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Adobe mobile apps kursus tilknyttes:

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et Cloud-kursus

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Creative Cloud – og vil kunne tilpasse dit grafiske arbejde løbende, så det til enhver tid fremstår klart og professionelt.

  Dine forudsætninger: Mine dejlige kunder der typisk vælger dette kursus, har i forvejen et grundlæggende kendskab til et eller flere af Adobes programmer. Det er en fordel (men intet krav) hvis du også har en tablet med nogle af Adobes mobile apps installeret i forvejen.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du – som mine øvrige søde kunder – fået overblik over hvad Adobe Creative Cloud og CreativeSync kan gøre for dig.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et unikt kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Webbook’en følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit mobile kursus. Og husk at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et grafisk kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background