professionelt kursus i adobe indesign for tidligere word-brugere

 

Du er habil Word- og Office-bruger, men har brug for et bedre værktøj til at styre layout og typografi. InDesign er naturligvis løsningen, og på dette kursus lærer du at komme godt fra start, så du bliver dus med programmets mange muligheder og de grundlæggende grafiske principper.

Du opnår den viden der skal til at oprette nye strukturerede dokumenter eller tilrette dit eksisterende materiale.

Med en masse hands-on øvelser får du InDesigns workflow ind under huden, så du selv bliver i stand til at udarbejde velstrukturerede InDesign-dokumenter.

Udnyt dine erfaringer fra Word og kom hurtigt
i gang med at producere i Adobe InDesign

Når du er vant til Word, og gang på gang banker hovedet mod en mur pga. layoutbegrænsninger og problemer med at få materialet produktionsklart, er skiftet til Adobe InDesign løsningen. Og da mange af Words funktioner allerede findes i InDesign, er du allerede kommet godt fra start.

På kurset hjælpes du i gang med InDesign, og bliver klædt godt og grundigt på – og deraf kan se en sammenligning fra Word til InDesign: Du kan nemlig genbruge en masse Word-erfaring direkte i InDesign. Det betyder at du blot skal lære visse grundbegreber, indstillinger og funktioner. Og som din InDesign-underviser siger: Så er du kørende!

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende InDesign-underviser, og er – ud over at være InDesign-guru og grafisk coach – også udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i InDesigns fantastiske layout-univers. Og det bliver ikke kedeligt!

 

En masse flinke kunder lavede tidligere rapporter, løsblade og beretninger i Word. Nu er de hjulpet over i Adobe InDesign, hvor de layout- og håndteringsmæssigt kan sende deres dokumenter videre som tryk- eller webklare PDF-filer – eller som interaktive dokumenter.

En helt ny verden åbner sig, når du først har set hvad InDesign kan gøre ved dine gamle Word-dokumenter. Så velkommen på dette InDesign kursus, hvor du får undervisning i særklasse af Danmarks førende InDesign-underviser, med massevis af tips og tricks om alle mulighederne – og fremover vil kunne levere optimerede dokumenter til dine leverandører, brugere og samarbejdspartnere.

InDesignkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit kursus fra Word til InDesign kan indeholde:

InDesigns opbygning og anvendelsesmuligheder

Da du allerede er habil Word-bruger, er du faktisk allerede godt i gang med InDesign. Og vi lægger ud med en gennemgang af InDesigns opbygning og anvendelsesmuligheder, så du kan få syn for sagen.

Forberedelse før produktion

Hvad der er dit mål, bestemmer hvordan din InDesign bør sættes op. Så vi gennemgår de elementer du har brug for i dine publikationer, og får InDesign til at makke ret.

Hvad kan jeg genbruge fra Word?

Du kan genbruge en pæn del af din viden fra Word. Især de typografier du har opbygget, idet de er direkte konvertible med InDesign. Så du er faktisk allerede godt kørende.

Definition af farver og regler herfor

Her lærer du at definere farver, og lærer hvordan reglerne for bestemte farvetyper- og -rum er. Vi opretter farveprøver og overfører dem i et layout. Og du ser hvordan farver kan påvirkes på forskellig vis.

Import af tekst, tabeller og billeder fra bl.a. Word

Ingen Word-bruger uden kendskab arbejdet med tekst, tabeller og billeder. Her kigger vi på hvordan du rent faktisk kan hente et eksisterende Word-dokument ind i et InDesign-dokument. Med de faldgruber der ligger og gemmer sig …

Formateringer af tekster og tabeller

Vi gennemgår formateringsmulighederne med både tegn og afsnit, og ser på hvordan du konstruktivt kan bruge dem gennem dine publikationer. Samtidig kigger vi på hvordan InDesign håndterer tabeller.

Lag og sider (mastersider)

Her forklares hvad du bruger lag til, og hvordan du fx låser elementer til et bestemt lag. Du lærer naturligvis også om god lag-skik. Endelig kigger vi på siderne i et InDesign-dokument, der er noget anderledes end i et Word-dokument. Du hjælpes hele vejen rundt, så du er i trygge hænder 🙂

Dokumentstørrelser og udskrivning

InDesign kan håndtere forskellige sidestørrelser – endda i samme dokument. Det kigger vi på sammen med hvordan vi så kan udskrive vores publikationer.

Forhåndskontrol for korrekt workflow

Du hjælpes i gang med en automatisk forhåndskontrol, der løbende gennemser dit dokument for potentielle fejl. Opsætningen vil sikre et bedre og mere strømlinet workflow, så deadline nemmere kan overholdes.

Optimering til tryk og meget mere

Det er også rart at få indstillet InDesign, så det kan producere optimerede tryk- og webklare dokumenter. Det kigger vi derfor også på sammen med en masse andre spændende ting.

Bestil kurset nu

  Bestil dit InDesign-kursus her

  Antal deltagere

  Vælg kursusniveau

  Kontaktinformation

   

  Support og tilvalg:

  Eksklusiv support med årligt kommunikationseftersyn giver dig en komplet læringsoplevelse, hvor du får 12 måneders udvidet support samt et årligt eftersyn, der aftales i løbet af året. Her får du personlig sparring med Kenn Römer-Bruhn, adgang til hans omfattende vidensbank, og din kompetenceudvikling optimeres med løbende support. Perfekt til langsigtede, professionelle forhold og dybere læring.

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dageVedr. skræddersyet kursusVedr. tilbud til godkendelse
   

  Vælg evt. en dato

  Meget mere end et InDesign kursus

  Dine forudsætninger: Mine søde kunder der typisk vælger dette kursus, har enten intet eller begrænset kendskab til Adobe InDesign og grafisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du et godt overblik over Adobe InDesign, og kan fremstille egne dokumenter som fx lokalplaner, rapporter, annoncer, mindre foldere o.lign.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru.

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit InDesign kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et InDesign-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background