professionelt kursus i photoshop elements

 

På kurset vil du lære Photoshop Elements at kende, så du selv kan få optimeret dine billeder. Det sker via intuitive værktøjer og funktioner, så farver, kontrast, skarphed mv. bliver korrekte. Vi kigger på organisering, optimering og output til tryk og web.

Du får et stort overblik, og klædes på med en masse hands-on øvelser og indspark til dit eget fotoarbejde.

Kurset er særligt velegnet for fagforeninger, offentlige institutioner o.lign. – og kan evt. køre over et weekend-arrangement mod en lille merpris. Ring og forhør dig på 2077 6119 …

Et kursus hvor du lærer om alt om det
spændende billedprogram Photoshop Elements

Denne komplette introduktion giver dig en bundsolid viden om Photoshop Elements, så du hurtigt er i gang efter blot en til to dage. Du lærer også at klargøre til web og udskrivning samt at lave fotobøger o.lign.

Kursets læringspunkter er vejledende, og vi kan nemt udarbejde en unik agenda for dig og din virksomhed/institution uden det koster ekstra.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Elements webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

Afhængig af behovet, kan kurset vare fra én til flere dage – eller måske hen over en weekend. Der bliver svaret på alt hvad der spørges om.

Sammen med en bunke tips og tricks, får du også udleveret en webbook med specifikke emner til Elements, som du kan dykke videre ned i. Dermed bliver du godt rustet til dit videre arbejde med Adobe Photoshop Elements.

Elementkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit Photoshop Elementskursus kan indeholde:

Introduktion til programmet

Introduktion til programmet, hvor de forskellige elementer som Organizer og Edit-udgaver gennemgås.

Helt styr på Elements Organizer

Med Elements Organizer kan du styre dine billeder, vælge nøgleord, sætte dem i virtuelle mapper og i det hele taget organisere dem, så du altid kan finde dem igen.

Organisering af billeder

Ved at opdele dine billeder i såkaldte Albums, bliver det hele mere overskueligt, og du lærer at styre organiseringen af din billedsamling.

Lær at bedømme fotos

Her lærer du at bedømme dine billeder, og kun beholde dem, der er de vigtigste. Vi kigger på grupperinger af ensartede billeder og stacker dem, så de ikke fylder for meget.

Brug Quick Edit til en hurtig billedbehandling

Med Quick Edit har du adgang til en række få simple, men stærke værktøjer og funktioner. Dem lærer du at kende, så du selv kan foretage justeringer på dine billeder.

Lad dig blive guidet med Guided Photo Edit

Ved at bruge Guided Edit vil Elements guide dig gennem en række senarier som fx Touchups, Photo Effects, Camera Effects og Photo Play. Du lærer på den måde at bruge de værktøjer og funktioner der ligger under overflade i Expert Mode.

Benyt Expert Photo Edit for at få fuld kontrol

Og det er netop Expert Edit der giver dig den fulde kontrol over Photoshop Elements. Det er her du giver den gas, og det lærer du alt som …

Automatiserede/manuelle billedjusteringer

Du kan udføre automatiserede eller manuelle billedjusteringer, og vi gennemgår hvad der er smart – og måske mindre smart.

Arbejd med lys, skygge, skarphed og kontrast

Opnå flottere billedresultater ved at justere lys, skygge, skarphed og kontraster. Her kigger vi på forskellige billedeksempler, der kræver forskellige justeringer.

Arbejd med farve- og tonejustering

Du lærer at arbejde med farver for at øge opmærksomheden. Det kan ske ved at øge farvemætningen, eller måske dæmpe farvetonerne for at opnå en særlig stemning i motivet.

Komponering og beskæring

Her lærer du at komponere dine billeder, så motiverne i dem er i fokus. Det kan ske ved at flytte rundt på elementer på lag – eller ved bestemte beskæringer.

Sørg for korrekte billedstørrelser

Når du skal bruge et billede til tryk eller web, er det afgørende at størrelsen (antallet af pixler) er korrekte. Det lærer du alt om her …

Retouchering og restaurering af billeder

Billeder med ting der er placeret forkert eller ridser og støv, kan fjernes eller flyttes, og du introduceres til retoucherings forunderlige verden.

Samkopier flere billeder og brug specialeffekter

Her leger vi med vores billeder. De klippes sammen, og udtones med bløde overgange – eller de  får en overhaling af en række specialeffekter. Det er sjovt og helt utroligt hvad man kan lave med sine billeder.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Meget mere end et kursus i Elements

På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Photoshop Elements – og vil kunne tilpasse dit layout løbende, så det til enhver tid fremstår professionelt.

Dine forudsætninger: Mine herlige kunder der typisk vælger dette kursus, har enten intet eller begrænset kendskab til Adobe Photoshop Elements, og vil gerne lære mere om billedbehandling.

Dit udbytte: Efter endt kursus kan du konstruktivt bruge Adobe Photoshop Elements, og kan fremstille klargjorte billeder til brug i fx annoncer, mindre foldere, plakater, web-bannere o.lign.

Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og fotografisk photoshop-guru

Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Elements-bogen følger naturligvis med helt uden beregning …

Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit Elements kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

Andre kunder har også valgt disse spændende grafiske kurser:

 

kurser i adobe lightroom

kurser i adobe photoshop

kurser i adobe indesign

kurser i web og digital publisering