Professionelle webkurser

professionelt kursus i wordpress

Mine webkurser er tilrettelagt efter hvilken indgang du ønsker. Og da alle mine kurser altid er 100 % individuelle, tilpasses de automatisk dine specifikke behov. Start derfor med at vælge det kursus, der bedst matcher det du søger hjælp til, og lad os efterfølgende tage en snak om hvordan vi sammensætter det helt rigtige webkursus for dig.

Husk at jeg er ekstrem fleksibel, og kommer rundt i alle kroge af Danmark! Det vil sige at du ikke spilder tid på transport, og samtidig får optimeret dine egne produktioner ved samme lejlighed, på et webdesign kursus.

Web er ret mange ting efterhånden, og jeg har sammensat en række forskellige kurser du kan tage udgangspunkt i. Skal du have optimeret dine billeder til web, opsat et CMS-system, boostet dine CSS-koder eller blot have styr på SEO, er du ikke langt fra en nemmere hverdag, især ikke med et webdesigner kursus.

Her ses mit udvalg af webkurser:

Vælg dit web kursus her

Deltag på et professionelt grafisk kursus og bliv meget dygtigere

Inspirende webkurser

Når du vælger mig som din personlige grafiske guru og formidler, får du ud over en professionel og kompetent fagmand, også en humoristisk underviser med et særligt lune, der på forunderlig vis kan trylle begreber og funktionaliteter ind hos enhver. Jeg hyres af alle – fra landets største grafiske virksomheder, der alle har stillet store krav til undervisningen og formidleren, til private og kommunale projekter hvor man gerne vil se hvad Adobes programmer kan hjælpe dem med.

HUSK: Jeg kunne ikke være i denne branche, hvis ikke mine kunder er 100 % tilfredse. Og det er de hver gang!

Faktisk får jeg så positiv feedback, at jeg kun samler på super glade kunder. Dem har jeg hjulpet med at få hverdagen op i et højere gear – med flere løste opgaver som resultat. Det plejer chefen at være glad ret glad for :o)

Tag bare et kig på min enorme referenceliste, der dokumenterer, at du får den bedste underviser i Danmark inden for grafisk formidling, -kommunikation og -software. Ofte bliver jeg knyttet som fast sparringspartner efter kurserne, og da jeg samtidig fører en gunstig prispolitik, går tingene op i en højere enhed. På mine kurser giver jeg dig naturligvis al min viden samt saftige tips og hotte tricks til design, layout, farve- og billedbrug mv. fra mig. Du hyrer mig – og kan herefter trække på al min viden.

Hos mig deler du i øvrigt aldrig dit kursus med andre. Til gengæld giver jeg dig den tryghed du har brug for, når nye ting skal læres. Man kunne fristes at sige, at du får din helt egen personlige grafiske formidler. Og det er netop mig …

– Kenn Römer-Bruhn