professionelt kursus i wordpress

 

Når du har brug for et nemt, gratis og alsidigt website, kommer du ikke uden om WordPress. På dette dybdegående kursus lærer du at opbygge dit eget website i WordPress. Alt lige fra installation og tilpasning til vedlige­holdelse af et komplet databasestyret website.

Din hjemmeside får et boost af dimensioner, og kan vedligeholdes fra en hvilken som helst computer i hele verden, sålænge du har adgang til internettet.

WordPress benyttes i dag af 23 % af verdens tilgængelige websites. Det gør nærmest WordPress til en standard. Det giver ro i sindet og er en god forsikring, da systemet løbende udvikles og sikkerheden deraf er helt i top.

Med det gratis webprogram WordPress kan
du sætte alle former for hjemmesider op

Du får indspark og kreative forslag samt en masse hotte tips og tricks til plugins, søgemaskineoptimering og vedligeholdelse. Du kan styre alt via administrations­brugerfladen, der ligger bag en WordPress installation, og det lærer du også alt om!

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: WordPress
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

På kurset bliver du guidet af Kenn Römer-Bruhn, der har stor erfaring i specialtilrettede WordPress-installationer. Desuden gennemgås søgemaskineoptimering, så dine indlæg og sider kan findes rundt omkring på nettet.

Det er faktisk ret nemt. Og det vil Kenn – på en overbevisende måde – naturligvis vise dig alt om på dette kursus!

WordPress-kursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit webkursus kan indeholde:

Hvad er WordPress?

Her får du konkret viden om webplatformen WordPress, der pt. anvendes af 23 % af verdens samlede websteder. WordPress er dermed en standard for hjemmesider, og du venter en spændende læretid på dette kursus.

WordPress.org versus WordPress.com

Vi kigger lidt på den gratis hostede version WordPress versus den gratis selv-hostede version. Og vi fokuserer fremadrettet på den selv-hostede løsning, der giver mulighed for at installere WordPress uafhængig af udbyder og reklamer.

Installation og config.php

Samtlige trin i installationsfasen gennemgås, og vi kigger på database-fundamentet i en WordPress installation, og sørger for at config-filen justeres optimalt.

Nu er WordPress klar – og hvad så?

Når WordPress er installeret, er den i princippet klar til brug. Men det er kun første skridt til et komplet website, og du lærer om alt det der skal til.

Introduktion til administrationsbrugerfladen

WordPress styres via en backend – en administrationsadgang til indholdet på sitet. Her gennemgår vi sammen de forskellige punkter der er vigtige for en funktionel løsning.

Indlæg versus sider – hvad er hvad?

Sider kan opfattes statiske websider, mens indlæg er mere dynamiske. Din underviser plejer at sammenligne indlæg med nyheder. Her vil ingen jo gide at se den samme nyhed igen og igen (som en side), men ønsker at se de allersidste nyheder (som indlæg).

Skrivning af indlæg og sider

Både indlæg og sider kan være præformateret i form af en slags skabelon eller indlægsformat. Hvor et indlæg er tvunget til at have en kategori tilknyttet, er sider fuldstændig frie. Du lærer om dette, og om hvordan du bruger den visuelle teksteditor til at formatere indholdet.

Indsættelse af billeder og video

Siden version 4 af WordPress, er der kommet integreret audio- og videosupport. Det betyder at et link (url) til en video blot kan indsættes. Herefter vil WordPress selv generere koden til afspilningsknapper mv. afhængig af hvorfra linket kommer fra. Billeder indsættes fra url eller det mediebibliotek du allerede er ved at opbygge.

Styring af udseende – valg af tema og widgets

Hele websitets udseende styres af det tema der er valgt. Det er også temaet der bestemmer funktionaliteten og hvad der kan lade sig gøre eller ikke kan. Her guides du af din underviser, og får et indblik i både købe-tema og de gratis udgaver der findes. Vi tilpasser også widgets, der ligeledes øger funktionaliteten af webstedet.

Håndtering af plugins (ekstramoduler)

Plugins vil også øge funktionaliteten af webstedet. Og der findes vel ingen grænser for hvad en plugin efterhånden kan tilbyde. Det er alt lige fra popup-vinduer til styring af en webshop. Og du undervises i at finde rundt i junglen, og får også en række anbefalinger med på dit kursus.

Forfattere og brugere

Her koncentrerer vi os om håndteringen af forfattere, brugere og administratorer. Hvad er hvad – og hvilke rettigheder følger de forskellige typer? Få svarene her!

Vedligeholdelse af databasen

Hvis du blot tror du kan køre løs og hvile på laurbærrene, må du tro om. Det handler om sikkerhed og backup. Og du lærer at være påpasselig, vedligeholde og tage backups – og det kan gudskelov gøres næsten helt automatisk.

Intro til søgemaskineoptimering (SEO)

Ingen websider uden at de kan findes. Vi dykker ned i søgemaskinernes utrolige verden, og du får en række værktøjer stillet til rådighed, så du selv kan finde og implementere dem på dit website. For udvidede muligheder anbefales kurset om søgeord og søgemaskineoptimering.

SEO vedligeholdelse

Her kigger vi på hvad vi kan gøre for at vedligeholde vores søgemaskineoptimering (SEO). Du lærer at se på dine tekster og får nye input til at generere indhold.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen må sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit webkursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit fotokursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i WordPress

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til bl.a. WordPress – og vil kunne tilpasse dit websted løbende, så det til enhver tid fremstår funktionelt og professionelt.

  Dine forudsætninger: Interesse for web, og gerne kendskab til CSS og HTML samt browserbaserede software, hvilket dog ikke er et krav.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du overblik over de muligheder der er med WordPress, og kan selv opsætte nye websteder for firmaet, dets produkter mv.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk web-guru

  Kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager en QuickGuide, der er fyldt med forklaringer, øvelse og trin-for-trin beskrivelser i et let og forståeligt sprog. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. QuickGuiden følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit web kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder har også valgt disse spændende grafiske kurser:

   

  kurser i adobe lightroom

  kurser i adobe photoshop

  kurser i adobe indesign

  kurser i web og digital publisering