professionelt kursus i html og css

 

Et webkursus for dig der ønsker at få HTML og CSS ned i et niveau, hvor du kan følge med og rent faktisk forstå hvad der sker. Vi bruger de seneste version af HTML og CSS, og kigger på de mange forskellige HTML-koder og hvordan opmærkningen ser ud i dokumentet. Herefter kigger vi på hvordan CSS kan ændre udseendet af det indhold vi har på en html side.

Vi begynder kurset med en meget simpel html side. Den bygger vi op og tilføjer forskellige elementer. Elementerne påvirker vi i CSS-filen, og vi får på den måde forskelligt udseende på vores webside. Langsomt men sikkert opbygges en HTML side, som vi får til at tilpasse alle skærmstørrelser.

Kurset giver konkret viden om HTML og CSS,
så du lærer at påvirke forskellige web-elementer

Du får indspark og kreative idéer, tips og tricks samt en masse eksempler på CSS-koder som du kan benytte på egne websider.

Kurset benytter Firefox og Chrome som browsere, og ellers ingen faste programmer, idet en almindelig teksteditor kan anvendes.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: QuickGuide
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende Photoshopekspert, og er – ud over at være Photoshop-guru og billedmager – også udnævnt af Adobe som Official Adobe CC Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Photoshop’s magiske billed-univers. Og det bliver bestemt ikke kedeligt!

 

På kurset bliver du guidet af Kenn Römer-Bruhn, der har meget bred erfaring i specialtilrettede webskebeloner og arbejdet med EPUB, HTML, CSS og jQuery. Du er således i trygge hænder, og kan spørge løs og få svar! Dermed bliver du godt rustet til dit videre arbejde med HMTL og CSS.

Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset. Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor har Kenn og hans firma PReducation kun glade kunder – hver eneste gang …

Webkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit kursus i HTML og CSS kan indeholde:

Hvad er HTML og CSS?

Her kigger vi på hvad byggestenene er i HTML og CSS. Vi arbejder med elementer på en webside og et separat dokument, der indeholder layoutbeskrivelserne af selve websiden.

Opbygningen af HTML

Du lærer hvad en webside består af, og hvilke usynlige dele der gemmer sig, for at siden kan ses i en browser, samt forskellige tilknyttede funktioner og hvad de gør.

HTML-elementer

Her følger en række bestemte opmærkninger (tags), der alle er fast defineret. Du lærer om HTML-elementer, men også at du selv kan udarbejde egne elementer til forskellige dele af dit layout.

CSS og hvad det kan gøre

CSS står for Cascading Style Sheets, og definerer hvordan HTML-elementer skal vises på en webside. Det foregår ved CSS-koder, der beskriver definitionen i et såkaldt style-tag i CSS.

Interne eller eksterne CSS-koder

Alle de forskellige style-tags der er i CSS, kan befinde internt i en webside – eller oftest være i en separat fil med efternavnet .css.

Farvelæg og formatering af tekster

Her lærer du at farvelægge og formatere tekster. Du kan give luft over og under, få baggrunde på – eller få hver anden til at se anderledes ud. Der er nok at tage fat på her …

Formatering af elementer

Websidens elementer defineres også i CSS, og her arbejder vi med en række eksempler, hvor du lærer hvordan koderne påvirker elementerne.

Brug af billeder og objektbeholdere

Billeder, der skal vises på en webside, må befinde sig et tilgængeligt sted. Vi kigger på mulighederne og snuser til indlejring af billeder med både HTML og CSS.

Tilføjelse af billeder

Elementer kan også være objektbeholdere til fx billeder, og her lærer du hvordan man henter billeder ind, og hvad der er vigtigt at huske.

Styring af udseende versus skærmen

Med en række bestemte style-tags kan du styre grafik, tekster og andre elementer på en webside, afhængig af hvor bred skærmen (browser-vinduet) er. Her bliver du klogere!

Kald til eksterne hjælpekilder (jQuery m.m.)

Ved at kalde en række særlige biblioteker af hjælpekilder, kan du øge tilgængeligheden og brugeroplevelsen af en webside. Vi snuser til et par få, men stærke løsninger.

Intro til simpel animering

Og netop jQuery kan være en god samarbejdspartner, hvis du fx ønsker at animere et element. Men CSS kan nu også gøre det. Og du lærer om begge dele …

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (rart at have)

   

  Vælg dit webkursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit fotokursus tilknyttes:

  (Læs mere her).

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et kursus i HTML og CSS

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til HTML og CSS.

  Dine forudsætninger: Interesse for web, kendskab til browsere er en fordel men ikke et krav.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du overblik over hvad HTML og CSS gør for en webside, og kan bruge din nye viden i forskellige web-relaterede projekter.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk web-guru

  Kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager en QuickGuide, der er fyldt med forklaringer, øvelse og trin-for-trin beskrivelser i et let og forståeligt sprog. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. QuickGuiden følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit web kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder har også valgt disse spændende grafiske kurser:

   

  kurser i adobe lightroom

  kurser i adobe photoshop

  kurser i adobe indesign

  kurser i web og digital publisering