professionelt udvidet kursus i adobe indesign

Du kender Adobe InDesign godt og grundigt, og ønsker indspark, så du kan udnytte endnu flere funktioner i programmet. Du vil blive klogere på vektorkurver, punkter og sammenføjninger, og gemme disse i særlige formatsæt, der igen kan udnyttes på objekter på tværs af dokumenter og layouts.

Der er fokus på objekter og effekter, men vi kommer også ind på emner som kreative glyffer og glyfsæt, styring af unicodebaserede tegn – også i forbindelse med søgninger. Et kig på de mange farvemuligheder –herunder forløb og specialfarver – gennemgås til mindste detalje, så du også her får udvidede kompetencer.
Vi gennemgår i øvrigt dine dokumenter, og ser om der ikke er steder, der kan optimeres yderligere.

Et udvidet prokursus i InDesign er for dig,
der brænder efter endnu mere …

Prokurset er en serie af forskellige prokurser, der har det til fælles at gøre kursister til en vaske ægte professionelle indesignere. Typisk brænder du for InDesigns univers, og tilmelder dig et eller flere af prokurserne, for at blive professionelt opkvalificeret af Danmarks førende InDesign guru.

 

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Avanceret
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende InDesign-underviser, og er – ud over at være InDesign-guru og grafisk coach – også udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i InDesigns fantastiske layout-univers. Og det bliver ikke kedeligt!

 

Et udvidet prokursus er for dig, der kender din InDesign, men gerne vil vide endnu mere. Sammensætningen er et udpluk af de emner vi kan arbejde med, men er ikke en decideret agenda – så har du andre emner, tager vi også fat i dem ved samme lejlighed. Sådan skal det være!

Det er ikke sikkert du som professionel indesigner får brug for support, men den er som altid inkluderet i kursusprisen, og dermed en ekstra bonus.

Det udvidede prokursus læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit udvidet InDesign prokusus kan indeholde:

Objekter og streger samt formater af begge

Vi dykker dybere ned i streg- og objektformaterne, og ser på konstruktiv anvendelse af dem i forskellige sammenhæng.

Gennemsigtighed og blandingstilstande

Der er enorme muligheder med blandingstilstandene på objekter i InDesign, og vi gennemgår indstillingerne på forskellige grafik-udfordringer, og ser til sidst på resultaterne.

Undgå faldgruber i InDesigns effekter

InDesign har et væld af effekter, men må ikke sammenlignes med de effekter der findes i fx Photoshop. Derfor tager vi hul på de faldgruber der findes – og du undgår fejl og ærgrelser i dine produktioner.

Input til ekstra gode effekter i InDesign

Vis mig et stykke grafik – og jeg udarbejder det i InDesign. Ikke noget med Illustrator her. Nej – hvorfor? I InDesign kan du stort set udarbejde alt. Og vi kigger derfor på en række eksempler og udfordringer der kan være. Her leger vi …

Forankrede objekter

Her går vi videre og forankrer objekter til bestemte steder i dokumentet afhængig af opslagstype, tekstramme og objektudformning. Vi kigger på indstillinger til forankrede objekter og hvordan disse kan genbruges ved hjælp af objektformater.

Inspiration til forskellige glyfsæt

Hvorfor bruge grafik-objekter hvis en glyf i en font kan anvendes? Så her vil du lære om glyffer og ikke mindst hvordan glyfsæt kan gøre hverdagen i InDesign nemmere.

Søg og erstat med glyffer

Apropos glyffer, så er det muligt at søge og erstatte glyffer og bestemte glyffers unicode-id. Her bliver vi derfor lidt nørdet, men det er ret interessant og du udfordres på fontniveau og ikke mindst skrifttypers versionering.

Søg og erstat på objektniveau

Det er også muligt at søge og erstatte objekter, og især erstatningen giver måske helt uventede muligheder, hvor din udklipsholder spiller en helt særlig rolle. Se med og bliv endnu dygtigere.

Dissekering af tekst på en kurve

Du lærer hvordan tekst kan indsættes på en kurve. Det ved du sikkert alt om i forvejen, så derfor koncentrerer vi os om indstillingerne, og at også forankringer kan påvirkes af indstillingerne. Og så står der pludselig en helt ny verden åben.

Dissekering af lag

Vi gennemgår lag og indstillingerne heraf i dybden. Hvordan du kan skjule og påvirke sprogudfordringer med figursats, og snyde tekstniveauer i fx indholdsfortegnelser, så de er skjulte men alligevel medtages. Her dukker noget op som jeg er sikker på du ikke var klar over!

Dissekering af figursats

Og apropos figursats, så gennemgås indstillingerne for figursats, hvor luften mellem åbne objektdele kan påvirkes, og hvor indstillinger som kurver og alfakanaler fra Photoshop-filer kan ændre dit tekstflow.

Farver og farveforløb

Vi kan fortsætte med at dissekere farver og farveforløb, hvor vi kigger på unavngivne forvildede farver versus farveprøver. Nem ændring af målfarve, så layoutet automatisk skifter farve. Eller hvad med bestemte farvesæt, snuppet fra de billeder og den grafik der er indsat i dine dokumenter?

Specialfarver og farvetilstande i InDesign

Her gennemgår vi en række af de øvrige farvetilstande InDesign byder på, og samtidig ser du hvordan forskellige farvetyper kan benyttes. Du lærer at styre pantonefarver i forbindelse med udskrivningsenheder.

Adobe Colour og endnu flere farver

Med Adobe Colour kan du nu hente endnu flere farver fra farvetemaer og billeder eller grafik. Og det er virkelig smart …

Og meget andet lige efter dit hoved

Du er allerede en habil indesigner, der ønsker at nå nye højder. Du bruger derfor dit uddannelsesbudget på at gøre dig endnu bedre, og sammen får vi dig op i en liga for professionelle. Spørg derfor løs og få svar på alt i løbet af kursusdagen.

Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset. Gratis support, ja – selvom du måske ikke vil bruge det så meget, er det en rar fornemmelse at have et bagland der kan hjælpe. Jo da – det manglede bare, og derfor er alle mine dejlige kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Bestil dit InDesign-kursus her

  Antal deltagere

  Vælg kursusniveau

  Kontaktinformation

   

  Support og tilvalg:

  Eksklusiv support med årligt kommunikationseftersyn giver dig en komplet læringsoplevelse, hvor du får 12 måneders udvidet support samt et årligt eftersyn, der aftales i løbet af året. Her får du personlig sparring med Kenn Römer-Bruhn, adgang til hans omfattende vidensbank, og din kompetenceudvikling optimeres med løbende support. Perfekt til langsigtede, professionelle forhold og dybere læring.

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dageVedr. skræddersyet kursusVedr. tilbud til godkendelse
   

  Vælg evt. en dato

  Meget mere end et InDesign kursus

  Dine forudsætninger: Mine søde kunder der typisk vælger dette kursus, har enten intet eller begrænset kendskab til Adobe InDesign og grafisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du – som mine øvrige kunder – overblik over Adobe InDesign, og kan fremstille tryk- og webklare dokumenter som fx annoncer, mindre foldere, plakater o.lign.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit InDesign kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et InDesign-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background