Kunne du godt tænke dig at komme på et professionelt InDesign kursus, så har jeg lige præcist det kursus du søger.

Jeg tilbyder en lang række specialiserede kurser, der vil give dig masser af gode tips og tricks til at blive endnu bedre i Adobe InDesign.

kurser i adobe indesign

Efter mange år i branchen, har jeg samlet en enorm viden om det fantastiske layoutprogram, og den vil jeg meget gerne dele ud af. På den baggrund afholder jeg nogle spændende InDesignkurser, hvor jeg deler ud af mine bedste tricks og dybeste hemmeligheder.

Så er du layouter, grafiker eller kunne du bare godt tænke dig at blive bedre til at bruge Adobe InDesign, så tilmeld dig et InDesignkursus – og du vil lære at bruge programmet, som du ikke troede var muligt.

Professionelle InDesign-kurser:

 

 

danmarkskort

Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et dybdegående kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. InDesign-bogen er på næsten 600 sider – og den følger naturligvis med helt uden beregning …