professionelt basis-kursus i adobe indesign

Du er enten nybegynder, nystartet eller blot selvlært, og ønsker at lære det professionelle layout- og ombrydningsprogram Adobe InDesign at kende, så du selv kan udarbejde layouts i form af brochurer, nyhedsbreve, annoncer, plakater mv.

Dette grundlæggende basiskursus giver dig en solid introduktion til layout og opsætning af grafisk design, hvor du lærer om programmets menuer, værktøjer og funktioner, og dermed bliver dus med programmet, så du selv kan udforme dine dokumenter. Vi kigger sammen på de ting du skal arbejde med, under hensyntagen til de grundlæggende typografiske og æstetiske grafiske principper.

Alle kurser tilpasses dig og dit behov
– så du får det bedste ud af InDesignkurset!

Husk at alle kurser tilpasses individuelt til dig og evt. dine kollegaer, og deraf er ikke to kurser ens. Typisk vil vi på dette kursus indstille programmet, så det arbejder med dig og ikke mod dig. Vi tilpasser InDesigns brugerflade, sætter relevante paneler og forhåndskontroller op, så du er sikret et godt og solidt fundament allerede fra start. Herefter hjælpes du med opsætning af dokumenter, skriftsæt og farver, så det du skal fremstille, bliver både funktionelt, fint og brugbart.

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende InDesign-underviser, og er – ud over at være InDesign-guru og grafisk coach – også udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i InDesigns fantastiske layout-univers. Og det bliver ikke kedeligt!

 

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Du er i trygge hænder hos din underviser, og naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået hovedet fyldt helt op med input.

Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset. Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor har PReducation kun glade kunder – hver eneste gang …

InDesignkursets læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit grundlæggende InDesignkursus kan indeholde:

Optimer programmets indstillinger

Vi sætter i fællesskab dine indstillinger i InDesign op, så programmet opfører sig som du vil og ikke som programmet synes du skal arbejde. På den måde får du allerede fra første dag en meget lettere hverdag med programmet.

Gennemgang af InDesigns brugerflade

Det næste vi kigger på er InDesigns brugerflade, paneler, menuer, værktøjer og kommandoer. Dem gennemgår vi så det hele bliver overskueligt opsat, og du deraf nemt og hurtigt kan finde rundt i programmet.

Definer egne unikke genveje

Måske har du lyst til at arbejde endnu mere effektiv, hvor vi tager et kig på, hvordan du kan oprette dine egne genveje, så arbejdet i InDesign bliver endnu hurtigere.

Dokumentopbygning og -struktur

Det er vigtigt at få en ordentlig dokumentstruktur, så du undgår forskellige faldgruber og ærgrelser. Du lærer derfor om dokumentets opbygning, hvor afstande som margener, spalter og hjælpelinjer, giver den helt rigtig struktur. Vi sammenholder de grafiske regler og principper, så også sidetal, lag og mastersider går op i en højere enhed.

Opret egne farveprøver og -forløb

Du lærer du at oprette farver der kan bruges gennem dine forskellige layouts. Sammen gennemgår vi også andre farvelægningsmuligheder, som at hente farver fra billeder og grafik, Adobe Colour, farveforløb og -nuancer.

Introduktion af tekst- og afsnitsværktøjer

Ingen kommer uden om tekstformateringerne i InDesign, og vi finder ud af hvad du har brug for, så dine publikationer kan blomstre typografisk. Mulighederne er enorme og vi snuser til de mest benyttede, hvor du får et godt overblik over egne formateringer ved hjælp af tegn- og afsnitsformater. Senere kan du måske gå mere i dybden – evt. på kurset om typografi.

Introduktion af vektorværktøjer

Alle objekter i InDesign består af vektorer. Det betyder at de frit kan skaleres uden kvalitetstab. Dem er du naturligvis også nødt til at kende lidt til, og vi gennemgår sporadisk flere af mulighederne.

Indsættelse af billeder og grafik

Der er flere metoder til at indsætte, beskære og kontrollere kvaliteten af dine billeder og grafik. Det lærer du selvfølgelig også, lige som du får styr på opløsning, ppi versus output og andre finurligheder.

Håndtering og ombrydning af tekst

Du lærer hvordan Word dokumenter nemt kan indsættes i dit layout i InDesign. Afhængig af din arbejdsgang, kigger vi også på, hvordan tekst skrives og formateres på den smarte måde direkte i InDesign. Vi kigger også på spalteopdelinger, hvor figursats kan ombryde tekst omkring billeder eller grafik.

Korrekt aflevering af pdf til tryk og web

Vi gennemgår forhåndskontrollen, så du får fuld kontrol over dine dokumenter, og dermed undgår billeder med for lav opløsning, manglende skrifttyper eller overskudstekst. Samtidig lærer du at fremstille en PDF-fil, der kan sendes til tryk eller til brug på en hjemmeside.

Tips og tricks samt svar på spørgsmål

Ingen skal sidde og være tvivl om noget som helst, og der bliver svaret på alt i løbet af kursusdagen. Naturligvis fyldes dagen også op med en masse tips og tricks, så du efter endt kursus, har fået harddisken fyldt helt op med input. Og har du behov for det, følger der gratis support med kurset.

Ja – du læste rigtigt: Gratis support, hvor du kan spørge løs og naturligvis få svar! Det manglede da bare, og derfor er alle mine søde kunder vældig glade …

Bestil kurset nu

  Bestil dit InDesign-kursus her

  Antal deltagere

  Vælg kursusniveau

  Kontaktinformation

   

  Support og tilvalg:

  Eksklusiv support med årligt kommunikationseftersyn giver dig en komplet læringsoplevelse, hvor du får 12 måneders udvidet support samt et årligt eftersyn, der aftales i løbet af året. Her får du personlig sparring med Kenn Römer-Bruhn, adgang til hans omfattende vidensbank, og din kompetenceudvikling optimeres med løbende support. Perfekt til langsigtede, professionelle forhold og dybere læring.

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dageVedr. skræddersyet kursusVedr. tilbud til godkendelse
   

  Vælg evt. en dato

  Meget mere end et InDesign kursus

  Dine forudsætninger: Mine søde kunder der typisk vælger dette kursus, har enten intet eller begrænset kendskab til Adobe InDesign og grafisk produktion.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du – som mine øvrige kunder – overblik over Adobe InDesign, og kan fremstille tryk- og webklare dokumenter som fx annoncer, mindre foldere, plakater o.lign.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit InDesign kursus. Og husk at det er vigtigt at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et InDesign-kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background