Når du booker dit næste kursus hos PReducation, betaler du en fast pris uanset antallet af deltagere. Du bestemmer selv om det er dig, der skal have den optimale glæde af Kenns besøg – eller om du vil invitere kollegaer, venner og bekendte med: Prisen er altid den samme.

Du skal imidlertid bemærke, at bookes et kursus, hvor der både er helt grønne nybegyndere og mere rutinerede brugere, kan det blive en større udfordring for alle involverede. Og selvom din underviser sagtens kan differentiere undervisningen, så der både er tid til nybegynderen og til den avancerede bruger, er det vanskeligt at få en konstruktiv dialog på tværs af faglighedsforskellen.

Nybegynderen vil ikke forstå grafiske termer, når disse forklares i forbindelse med en given funktion i et program. Og den avancerede bruger vil kede sig, når nybegynderen for tredje gang spørger til hvad lige præcis dén funktion gør.

Når du booker et kursus, skal du derfor være opmærksom på hvem der skal deltage på kurset. Brug hellere tre dage, hvor to af dagene bruges på nybegynderne og én dag bruges på de rutinerede. Det kommer der en langt større succes ud af til glæde for alle parter.

en tilfreds kunde hos PReducation