Et opfølgningskursus giver en behagelig tryghed, og er med til at sikre kursusinvesteringen. Opfølgningskurset kan i sig selv være relevant, hvis særlige avancerede emner kræver ekstra omsorg, eller når budskabet endnu ikke har sat sig fast. Eller måske der blot er behov for at få de sidste ting på plads eller bare en ny omgang af det samme.

Alle lærer forskelligt, og et
opfølgningskursus kan være guld værd

Et opfølgningskursus benyttes med stor tilfredshed og glæde af mange af PReducations kunder. Det er Kenn Römer-Bruhn der underviser dig, og i forbindelse med et opfølgningskursus, dukker han enten efter et par uger – eller i særlige tilfælde i intervaller inden for en bestemt periode.

Alle er forskellige – det er kunderne også. Alle har forskellige baggrunde for at booke et eller flere af kurserne. Alle har forskellige kompetencer. Alle lærer forskelligt. Alle husker forskelligt. Og bedst af alt, så er alle superglade når de har haft besøg af Kenn Römer-Bruhn.

Ønsker du din kompetenceudvikling sat i system, bør du kigge på et årligt grafisk eftersyn, der ikke koster ekstra, men simpelthen giver så meget mere.

En glad kunde fra DTU havde brug for hjælp til udarbejdelsen af diverse brochurer.

En glad kunde fra DTU havde brug for et opfølgningskursus med hensyn til udarbejdelsen af diverse brochurer.