Ikke to personer er ens. Hverken du, dine kollegaer – eller for den sags skyld dine konkurrenter. Præcist derfor er agendaen på Kenns undervisning aldrig den samme. Det betyder i stedet, at du får et kursus, der altid er 100 % individuelt og helt specielt tilpasset dig og dit behov.

Grafiske muligheder med PReducation

Du bliver – som Kenns øvrige kunder – glad når han har opsat programmerne korrekt, og tilpasset dine arbejdsgange til dit specifikke behov. Udgangspunktet er dine egne materialer, så vi i fællesskab kan få bragt god orden og styring på layout, skabeloner og dokumenter. I nøjagtig det tempo der passer dig.

Det har rigtig mange – og vidt forskellige – kunder rundt om i hele landet været særdeles begejstret for.

Se et udpluk af Kenns referencer her …

Professionelt kursus med typografi i Adobe InDesign

Book dit næste kursus, hvor undervisningen vil nå nye højder. Du kan kontakte Kenn på 2077 6119 eller booke ham via bestillingsformularen.

Kenns undervisning tager naturligvis hensyn til niveauet. Det er fuldstændig underordnet, om du sidder alene, er en flok kollegaer eller måske en hel forsamling. Kenn kan takle enhver med en pædagogisk fremgang og et humoristisk lune, uanset kursisternes kompetencer! Det er derfor også underordnet, om du sidder i en offentlig som privat institution, stort reklamebureau eller blot er dig selv – Kenn kan hjælpe dig på helt rette vej på alle niveauer!