Ville det ikke være rart at have en fast kontaktperson, der kender dine publikationer og layouts – og ikke mindst kender de værktøjer, der skal til for at få skabt dem. En du bare kan ringe til og få svar. Eller at få ud til et projekt der driller. En du kan stole på, og som fortroligt arbejder med dig og dine ting. Og som bonus får du opkvalificeret dig selv og boostet dine produktioner.

Det er netop din helt egen personlige coach. Få samtidig råd og vejledning – og udnyt din grafiske coach’s enorme videnbank. Den er der for at blive delt. Book et professionelt grafisk kursus allerede nu og bliv overbevidst.

Brug din helt egen personlige
grafiske coach til at blive endnu bedre!

Din grafiske coach er Kenn Römer-Bruhn, der arbejder professionelt med grafisk design, fotografering, motion graphics, video og web – og ikke mindst vidensdeling heraf – og har et hav af kunder i sin fold. Kenn har altid fingeren på pulsen og er superbruger i de fleste grafiske programmer, som jo netop er dem han underviser i. Desuden er han Abobe Partner, Influencer og Expert – og nu også officiel Adobe CC PRofessional, og er beta-tester af Adobes software. Dermed er Kenn altid 100 % på forkant med udviklingen i den grafiske branche!

Et enormt stort netværk af professionelle og kreative sparringspartnere, kunder og leverandører i og uden for den grafiske branche, har Kenn brugt sine evner til at samle erfaring fra netværket og formidle den videre i et let forståeligt sprog, hvor alle kan være med.

 

ring til preducation   endnu en tilfreds kunde hos PReducation