Et årligt grafisk eftersyn er for dig, der løbende ønsker professionel opkvalificering og udvidede kompetencer inden for dit fag. Du mødes mindst en gang årligt med din personlige underviser, Kenn Römer-Bruhn, der giver dig professionel sparring helt ud i de grafiske kroge. Bedst af det hele: Det koster ikke ekstra!

Book et årligt grafisk eftersyn

Brug dit årlige eftersyn til at få de sidste brikker til at falde på plads. Til almen sparring. Til at udvide dine interne grafiske workflows. Til at få gennemgået dit eget materiale, og bygge videre på det. Til at få inspiration, der passer til de opgaver du sidder med på jobbet – eller simpelthen bare at blive ved med at blive dygtigere.

Der er altid nok at tage fat på, og Kenn har udvidet hans eget kundeportefølje betragteligt på denne måde, hvor det er blevet til årelange samarbejder og gensidige venskaber på højt, professionelt niveau.

Tidshorisonten

Årligt eftersyn - 3 måneder

Du har netop været på kurset og er kommet godt gennem de første tre måneder.

Årligt eftersyn - 6 måneder

Efter seks måneder følges du op, og bliver spurgt ind til, hvordan det er gået siden du var på kurset – og du får samtidig svar på de spørgsmål du måtte have.

Årligt eftersyn - 9 måneder

Efter ni måneder kontaktes du igen, for at sammensætte dit næste kursus med Kenn. Her finder I i fællesskab lige præcist de kompetencer du skal videre med.

Årligt eftersyn - 12 måneder

Efter tolv måneder mødes I, og har igen en fantastisk grafisk dag sammen, hvor alle dine frustrationer på forunderlig vis forsvinder som dug fra solen.

Et årligt grafisk eftersyn giver flere fordele

  • Din kompetenceudvikling optimeres til dit arbejde.
  • Du opbygger en solid viden om grafisk design og kommunikation.
  • Du bruger en sparringspartner, der kender de ting du arbejde med.
  • 100 % målrettet undervisning hver eneste gang – år efter år.
  • Du udnytter Kenns vidensbank, og kan bare tage fat.
  • Du bruger aldrig mere spildtid på andre kursister eller transport.
  • Du får løbende e-mail support.
  • Du udnytter dit kursusbudget fuldt ud.

Endnu ikke overbevist?

Hvis ikke ovenstående har overbevist dig endnu, står Kenn Römer-Bruhn til rådighed ved telefonen, hvor der er nok af argumenter at dele ud af. Kenn siger: 'Jeg kan helt sikkert også hjælpe dig, så hvorfor ikke bare gribe telefonen og få fat i mig med det samme: 2077 6119'
ring til preducation