Individuelt kursus for dig

Vil du hurtigt videre og samtidig få kompetencer ind under huden, frem for at sidde og bruge unødig tid på at finde rundt i dine grafisk programmer? Eller har du måske lært dig selv de fleste ting (og deraf nogle dårlige vaner måske)? Måske har du blot har brug for at gøre tingene lidt hurtigere – evt. med forskellige automatiseringer, genveje og fede tips? Så er du på helt rette vej.

Kenn Römer-Bruhn har det rette temperament til at undervise. Hans tålmodighed sættes tit på prøve af de mange spørgsmål som altid forekommer på kurser, hvor man mødes med forskellig baggrundsviden. Men han bevarer det kølige overblik og har altid et svar parat. Jeg forundres tit over, hvorfra han trækker sin viden. Men én ting er helt klar, han ved meget og jeg har endnu ikke nået bunden på han paratviden – utroligt!

Liza Fjord, Ørskov Gruppen a/s
Kenn Römer-Bruhn er en dygtig og meget tålmodig formidler som kan sit stof til fingerspidserne – meget imponerende!
Samtidig meget humørfyldt, fleksibel og flersidet undervisning (både grafisk design, foto og workflow). Mange tak for et rigtig godt kursus!
Kristin R. Primdahl, Pharmakon

Jeg vil varmt anbefale Kenn Römer-Bruhn som den perfekte lærer i Photoshop og Lightroom. Han ved ufattelig meget om de to programmer og har stor tålmodighed, og viser flere måder tingene kan gøres på, så du selv kan vælge hvilken af måderne, der falder dig nemmest. Jeg booker ham igen næste år.

Tine R. Falkesen, SEAS-NVE

Kom godt fra start

Kenn Römer-Bruhn hjælper dig godt fra start fra din første undervisningsdag! Og du er bestemt ikke den eneste, der kommer rigtig fra start – se blot Kenns enorme referenceliste.

Mange har fået øjnene op for Kenns unikke måde at undervise på. Det er ekstremt vigtigt for både dig og din virksomhed, at kvaliteten af undervisningen er helt i top – det er Kenn både bevidst og 100 % fortrolig om. Kenn er ekspert i Adobe InDesign, Photoshop, Lightroom og diverse mobile apps samt Final Cut Pro X, Motion 3D og et bredt udsnit af øvrige kreative applikationer. Desuden arbejder Kenn også som fotograf, filmkreatør og podcaster, som han ligeledes underviser i.

indesign kursus afholdt i kolding

Også på dette seminar blev en masse kreative klogere …

Løbende evalueringer

Jeg evaluerer alle mine kurser via denne evalueringsformular, og får altid fremragende respons fra mine glade kunder:

Perfekt 93
Glimrende 5
Godt 2
OK 0
Under middel 0
Dårligt 0
TOTALT: Tilfredse kunder 100

Kenn underviser omkring 400-500 personer om året. En del er fordelt på en række foredrag via fagforeninger, andre blandt større og mindre virksomheder, mange fra statslige institutioner og endelig er der en del freelancere, som har valgt at trække på Kenns kreative viden.

Vælger du Kenn Römer-Bruhn som din personlige coach inden for grafisk knowhow, får både du og din virksomhed et væsentlig løft i den helt rigtige retning. Dine som såvel firmaets kompetencer gør jer hurtigere og mere effektive – og måske et par skridt foran konkurrenterne … Og hvem vil ikke gerne det?

Årligt grafisk eftersyn

Indgå en aftale om et årligt eftersyn, hvor I som altid tager udgangspunkt i dine egne produktioner – og få en professionel sparring og løbende opkvalificering. Du kan bruge det årlige eftersyn til at få de sidste brikker til at falde på plads. Til kalibrering af dine skærme og printere. Til almen sparring. Til at udvide dine interne grafiske workflows. Til bare at blive ved med at blive bedre! Meget bedre!

Og det koster ikke ekstra! Se mere her om et årligt grafisk eftersyn!

Der er altid nok at tage fat på, og Kenn har udvidet hans eget kundeportefølje betragteligt på denne måde, hvor det er blevet til årelange samarbejder og gensidige venskaber på professionelt niveau. Det kunne være rigtig hyggeligt, hvis du også vil joine

Det personlige islæt

I dag skal alting gå ekstremt hurtigt, og vi kan hurtigt miste orienteringen om, hvilke veje der er de rigtige.

– Lad os derfor sætte os sammen, og få en god, rolig snak om retninger og muligheder, fortæller Kenn og fortsætter: – Der opstår ofte en helt særlig og personlig relation mellem mine kunder og jeg selv, og mine kunder elsker det! Det skal være opløftende og opmuntrende at være på kursus. Det får mine kunder, når vi mødes enten hos kunden eller hos mig midt mellem de skønneste blomstrende vækster, slutter Kenn.

Gratis support

Og er der stadig ting der driller i hverdagen, kan du trække på Kenns gratis support. For du skal naturligvis have den hjælp du har brug for. Du får udleveret en mailadresse, der er din røde varme linje direkte til Kenn – og han svarer altid!

Skal vi holde et kursus sammen?

Du er velkommen at bladre rundt på de siderne og tage et kig på kurserne. Der er altid noget interessant. Husk, at du i fællesskab med Kenn, altid kan stable et helt unikt kursus sammen. Her er det dig, der er i fokus – og ingen andre.