Når undervisningen er afsluttet og du for alvor er kommet i gang med dine egne produktioner, kan der opstå situationer, hvor du har brug for et par andre øjne, der kritisk kan kigge med.

Flere af Kenns kunder har bl.a. fået hjælp til følgende:

  • Skræddersyede InDesign-skabeloner, så de fremover nemt kan indsætte tekst og billeder.
  • Finpudsning af eksisterende dokumenter, så både struktur og opbygning bliver i orden.
  • Optimering af arbejdsgange for bedre workflow, og dermed hurtigere afslutning.
  • Sparringspartner i forbindelse med nye produktioner.
  • Ekstern kreativ support for kreative layoutere.
  • Hjælp til at finde og styre de rigtige skrifttyper.
  • Interaktive dokumenter fra Adobes programpakke.

Og så er der de gange, hvor der ‘blot’ har været brug for at få et par småting sat på plads.

Godt du kan hjælpe …

Som kunde i Kenns kreative firma, kan du trække på hele hans solide viden og knowhow. En hjælp som måske kun kræver få ressourcer at løse, men som til gengæld giver øget arbejdsglæde og et langt bedre workflow i hverdagen.

Naturligvis er Kenn også involveret i de helt tunge grafiske opgaver, hvor kunderne føler, at det kan være nemmere at få en dygtig sparringspartner til at stå for det hele. Kenn har prøvet det meste i den grafiske revolutionerende branche – og en del til, og er en yderst erfaren og dygtig formidler.

Det gælder også, når du skal bruge en fotograf, filmskaber eller podcaster: Her trækker du både på Kenns hjælp, men også hans tunge og professionelle digitale udstyr. Han tager gerne grejet under armen, og skyder et par billeder, laver et interview eller en film, når han alligevel er ude hos dig. Sådan kan du også bruge ham til mange kreative opgaver: Du ringer – vi aftaler – Kenn kommer!

Foreningsblade og -magasiner med hurtig levering

Mange forskellige foreninger og virksomheder udgiver brochurer, blade og magasiner. Både online og som trykte publikationer. Ofte er valget at stå for det meste, en lille del eller simpelthen at outsourc’e hele entreprisen til en række underleverandører.

Den forestilling kan Kenn dreje 180°: Et avanceret setup gør ham i stand til at layout’e, opsætte billeder og tekst i InDesign i et ekstremt hurtigt tempo. Kenn har programmet workflow-løsninger, og kan ubesværet levere korrekturer på en brøkdel af den tid, du har været vant til.

Kenn arbejder som en grafisk specialist og ved præcist, hvordan tingene spiller, og, hvad der kan eller skal pilles ved i en produktion. Dermed kan du fx hurtigt få et 32 siders magasin klar til produktion i form af tryk eller til distribution på mobile enheder.

Et gunstigt samarbejde på tværs af branchen, gør også Kenn i stand at trække på en lang række af landets forskellige trykkerier og distributører, og kan deraf – med god timing – levere dine tryksager overraskende prisbilligt. For gennemskueligheden anviser jeg trykkeriet – du handler direkte med dem, og sikrer dig på den måde, at du får optimale direkte pris uden mellemled.

Gør brug af Kenns kundskaber, og tag en snak om mulighederne. Kenn er fleksibel, hurtig og kan sit kram! Kontakt ham med det samme på bestillingsformularen – eller ring på 2077 6119.