Hvis du har læst overskriften, har du helt sikkert et digitalt spejlreflekskamera. Bruger du det? Det gør du sikkert. Men udnytter du nu også kameraets funktioner? Helt ærligt?

Deltager du på denne udendørsworkshop, vil du sammen med mig tage med en tur i byen med dit kamera. Her kommer du til at udforske nogle endnu ikke fastlagte motiv-emner. De bliver nemlig først opfundet undervejs. Du bliver provokeret til at afprøve en hel del funktioner i dit kamera, for at opnå særlige motiver. Der bliver talt om egnede og knapt så egnede motiver. Jeg vil sammen med dig (og evt. resten af holdet) komponere billederne, og du får løbende gode råd, tips og tricks til forskellige motiver vi skal fotografere.

Kursus i fotografering - udendørs workshop

På denne foto-workshop kommer du til at arbejde med følgende:

  • Introduktion: Kend dit kamera
  • Fotografering med lukkertidsprioritering
  • Fotografering med blændeprioritering
  • Fotografering med ISO-prioritering
  • Fotografering med overdrevent ‘lyssætning’
  • Billedkomponering (motivopbygning)
  • Tips og tricks

Udendørsworkshoppen giver dig mulighed for at lære dit kamera bedre at kende. Du bliver provokeret til at bruge funktioner i kameraet for at opnå særlige effekter i dine motiver. Du kommer derfor hjem med en solid viden om dit kamera og om motiver og komponering, som du herefter nemt kan passe ind i dit arbejde.

Kursets varighed: 3-5 timer afhængig af antallet af deltagere. I forbindelse med dette kursus, har flere af mine kunder i øvrigt valgt en opfølgningsdag, hvor vi dels kigger billeder igennem og dels opsummerer workshoppen.

Pris og sted

  • 3-5 timers fotoworkshop: 7.500,-
  • Bookes gerne som firmaevent og til foreninger, hvor op til 15 deltagere kan være med.

Forudsætninger: Du skal naturligvis have dit eget DSLR-kamera med. Har du andet udstyr, så tag det med du ‘orker’ (du skal selv slæbe rundt på det). Vi er afhængige af vejret – og regner det, vil vi søge indendørs på en café, sportshal, parkeringskælder eller lignende. Husk evt. regntøj og beskyttelse af udstyret.

Udbytte: Du bliver dus med dit kamera og forstår at udnytte funktionerne til at fange gode motiver. Det overblik du får, kan du umiddelbart bruge i dit firma (og på hjemmefronten).

Medfølgende undervisningsmateriale: Min unikke webbook “Forstå dit digitalkamera – og få bedre billeder“. Se endvidere betingelser for antallet af webbooks.

Husk at jeg gerne hjælper med at skræddersy et kursus til dig, hvor vi i fællesskab finder det der kan dække dit og dine kollegaers behov.