Der er mange ting der er gratis i vores verden. En gåtur i mosen eller en slat regn i ansigtet en kold marts morgen. Men der findes også gratis webbooks – og gratis cms- og blogsystemer! Ét af dem er WordPress, og det er netop dette system jeg har satset på idet jeg har fulgt det gennem en lang række år. Og nu kan jeg stå inde for systemet over for mine kunder, og også har set lyset fra WordPress.

100 % gratis

Du kan få WordPress helt gratis – og oven i købet også gratis hosting via wordpress.com. Og et tema findes i stort set alle afskygninger, og kan hentes næsten hvorsomhelst. Men hvad er det så at jeg kan hjælpe med, tænker du måske?

  • Jeg har en licens til at udnytte en række professionelt tilrettede temaer, der er programmeret med en række specielle funktioner, og som er gennemtestet og afprøvet. Det er de færreste temaer du selv finder. Det er den ene grund til at vælge mig.
  • Den anden grund til at bruge mig som leverandør, er at jeg nemt kan tilpasse det tema vi finder bedst egnet til dig. På den måde bliver din WordPress installation ganske unik, og du slipper for en række irriterende bannere og skjulte links.
  • Når du skal vælge ekstra moduler, er WordPress en jungle. Der findes mere end 4.200 plugins – så god fornøjelse! Jeg hjælper dig med de helt rigtige, og bruger min erfaring fra mine egne kunder såvel som fra de brugergrupper jeg deltager i.
  • Spam er et stort problem – blot ikke med en WordPress installation. Det hjælper jeg dig også med!
  • SEO – har du hørt det før? Det handler om søgeoptimering på internettet. Og her har jeg et system som jeg kan sætte op til automatisk at generere et sitemap optimeret til bl.a. google, yahoo, msn m.fl. Normalt betaler man i dyre domme for dette, der ganske naturligt er en integreret del af WordPress – hvis man selvfølgelig ved hvordan det virker ;o)
  • Automatisk databasebackup gennem specialtilrettet plugin eller direkte fra de servere jeg selv anvender. Puhh – jeg kunne blive ved …

Men hvorfor ikke bare få aftalt et møde med mig, så du også kan komme i gang. For så dyr er jeg nu heller ikke – du bliver overrasket hvor billigt et databasestyret system er, når jeg har haft fingrene i det …