Først røg kursusvirksomheden Caslon, og så gik Softworld A/S konkurs (og forsøger at jorde deres stakkels freelancere endnu engang i forbindelse med en rekonstruktion). Og hvor skal du så tage hen, når du skal på kursus næste gang, tænker du måske?

Bliv hjemme – og bliv klogere dér!

Men, men, men … Du skal da slet ikke tage nogen steder hen! I stedet kommer jeg til dig på din arbejdsplads – i hele landet – og giver dig kompetent, professionel og individuel undervisning! Ring til mig, Kenn Römer-Bruhn på 2077 6119, og aftal et tidspunkt. Jeg er yderst fleksibel så din undervisning kan tilrettelægges lige som det passer dig.

Jeg giver dig fuld valuta for dine penge, og lærer dig de færdigheder du har brug for. Ikke noget med otte andre på holdet, der har hver deres mening og holdning. Jeg er altid forberedt, dygtig, pædagogisk og underholdende i min undervisning – har bl.a. skrevet 14 bøger om grafiske programmer (er pt. i gang med tre nye). Og jeg kan nemt bruge dine layouts og opgaver i undervisningen, som du derved får optimeret og gennemgået ved samme lejlighed.

Tjek mig gerne ud – og se mere om undervisningen på dette site … eller forhør dig hos mine mange tilfredse kunder rundt om i hele landet.