Den undervisning du og dine kollegaer har brug for, behøver ikke foregå på et kursussted, hvor fokus nemt forstyrres af andre kursister med anden holdning end dig eller underviseren. Der går hurtigt en masse spildtid med sprøgsmål og svar der ikke er lige relevante for alle. Derfor er det ofte en fordel at få instruktøren ud på virksomheden. Sådan er jeg selv brugt ganske tit, og har succes med at formidle viden om grafiske programmer på et pædagogisk og professionelt højt fagligt niveau. Til glæde for dig og dine kollegaer, så fokus bibeholdes på det I har brug for.

Fleksibel undervisning

Jeg har efterhånden en god og solid erfaring i hvordan et kursus skal sammensættes, og har udarbejdet en række specialtilrettede og dybdegående emner, som jeg plukker lidt hist og her fra. Lad mig slå fast, at det er de færreste personer der er ens. Derfor vil man aldrig få et kursus der er 100 % ens hos mig. Jeg tager simpelthen udgangspunkt i de behov og på det niveau mine kursister befinder sig på. Kun sådan bliver det en god dag – ikke kun for mine kunder, men også for mig!

I hele landet

dk_kortDu får lov at betale for min undervisning og for de transportomkostninger der er forbundet. Mine takster for befordring følger statens takster, så der ikke bliver nogen overraskelser. Når det er sagt, skal du også vide at jeg er mobil og kommer rundt i hele landet. Faktisk har min undervisning fået mig rundt i stort set samtlige kroge af Danmark: Hjørring, Nykøbing Mors, Aalborg, Skive, Viborg, Randers, Silkeborg, Århus, Herning, Vejle, Tønder, Kolding, Rødekro, Middelfart, Odense, Kerteminde, Nyborg, Svendborg, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Stege, Nykøbing Falster, Sakskøbing, Roskilde, Sorø, Nykøbing Sj., Kalundborg, Helsingør, Hillerød – og nå ja – København, der samtidig er min hjemmebase. Mine mange referencer kan ses her, og beviser at det ikke kan være helt galt det jeg gør for mine kunder ;o)